Yulianovich | 25 Березня 2012, о 16:28 |
---|---|
![]() Користувач |
Найпростіший варіант перевірки - заміна на інший процесор, чи ревербератор. |
makedon | 23 Січня 2013, о 21:24 |
![]() Користувач |
підкажіть як підключити ревер до підсилювача BIG |
Богдан Садов"як | 2 Лютого 2013, о 18:24 |
![]() Користувач |
Ревер, до підсилювача ніхто не підключає, ревер підключають до пульта, можливо у ваших краях підключають до підсилювача, ви ше попробуйте в хаті до мікрохвильовки підключіть, або до холодильника, може в хаті буде цікавіше з Холом і ділеєм!!! |
oleg1982 | 2 Лютого 2013, о 21:07 |
![]() Користувач |
Нема нічого дивного до холодильника, до мікрохвильовки. В їдному селі хлопаки підключили ревер до трактора МТЗ 82, перед тим підключали до бульдика Т 25)))))))))))))))))))) Наші всьо можут, аби людей посьмішити..))))))
|
Yulianovich | 2 Лютого 2013, о 22:51 |
![]() Користувач |
Богдан Садовяк, підключають обробку до підсилювачів. Не потрібно бути таким категоричним. |
oleg1982 | 3 Лютого 2013, о 10:09 |
![]() Користувач |
Звісно мені відомі ці обробки, але іхні функції, можливості, і головне специфіка роботи і так п. - вони неназиваються РЕВЕР. Я до Києва можу зайти пішки, але мені буде комфортініше добратись автотранспортом. Чоловік конкретно сказав ПІДСИЛЮВАЧ І РЕВЕР. Так якщо в нього блок ГАРМОНІЯ )) аба щось подібне, може підключати. Ви хтось зрозуміли що він хоче, який блок, який ревер, сміх тай годі )))))))))))))))))))))))))))))))))))) |
Studio | 3 Лютого 2013, о 10:35 |
![]() Користувач |
Хлопці - дайте спокій... |
Богдан Садов"як | 9 Лютого 2013, о 02:54 |
![]() Користувач |
Нема нічого дивного до холодильника, до мікрохвильовки. В їдному селі хлопаки підключили ревер до трактора МТЗ 82, перед тим підключали до бульдика Т 25)))))))))))))))))))) Наші всьо можут, аби людей посьмішити..))))))
Олег я цю історію чув як хлопці підключали ревер, мені твій найдорожчий кум розказував!!!! |
SHARIK | 9 Лютого 2013, о 09:33 |
![]() Модератор |
makedon |
DJAL | 22 Лютого 2013, о 14:14 |
![]() Користувач |
Цілком згоден з SHARIK що до підключення ревера до підсилювача - маю такі речі які чудово одне до одного єднаються: Дойна + РХ100 - як приклад. А взагалі, підключення ревера можливі не лише тільки через пульт та ще й у передбачені для цього гнізда. А РХ, взагалі єднається хоч до магнітофона, навіть до проходного лінійного входу та інше... Що до підключення до блока підсилювача, що не передбачає підключення ревера, то були випадки, коли хлопці підключали мік у ревер і до підсилювача. Але то було при виході з ладу пульта. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти