Святослав Дутчак | 26 Березня 2012, о 22:55 |
---|---|
Користувач |
Порадьте будь ласка,яка фірма ліпша для пульта Soundkraft,чи Allen Heatch. |
Yulianovich | 26 Березня 2012, о 23:37 |
![]() Користувач |
На це питання не мають однозначної відповіді всі музиканти планети Земля. Так що... |
Артур | 27 Березня 2012, о 08:23 |
![]() Користувач |
Порадьте будь ласка,яка фірма ліпша для пульта Soundkraft,чи Allen Heatch. Пишіть яка серія вас цікавить в тієї і в іншої фірми, тоді будуть хоч якісь варіанти відповіді. |
pete fedyshyn | 27 Березня 2012, о 09:37 |
![]() Користувач |
Обидві фірми є дуже достойні, і обидві випускають пульти в різних цінових категоріях для різних потреб. В обидвох є пульти екстра класу і дуже дорогі, і є також простенькі і дешеві. Якщо порівняти іхні вироби одного класу, то не можна сказати обєктивно,що краще. Одному подобається одне другому інше. |
Святослав Дутчак | 8 Травня 2012, о 10:34 |
Користувач |
Панове музиканти! Порадьте будь-ласка якої фірми краще брати еквалайзер.Шоб не дуже дорого.Дякую |
Артур | 8 Травня 2012, о 10:51 |
![]() Користувач |
Панове музиканти! Порадьте будь-ласка якої фірми краще брати еквалайзер.Шоб не дуже дорого.Дякую DBX - 231 або DBX 2231, в крайньому випадку DBX 215 ... або Behringer DCX2496 + Behringer ECM8000 - тоді будете самі в авто режимі налаштовувати еквалайзер під зал, і ще багато смачного... |
Святослав Дутчак | 8 Травня 2012, о 13:36 |
Користувач |
В мене є саби.Чи варто брати еквалайзер,чи дасть він якусь різницю.Бо мені музиканти говорили,коли є саби,то різниці в частотах не чути.Підскажіть мені,брати,чи не брати. |
unclehaphap | 8 Травня 2012, о 13:48 |
![]() Користувач |
>>В мене є саби.Чи варто брати еквалайзер,чи дасть він якусь різницю.Бо мені музиканти говорили,коли є саби,то різниці в частотах не чути.Підскажіть мені,брати,чи не брати. Тобі треба трошки часу і бажання. Почитати і повчитися. Ну і визначитись, кого слухати будеш: "музикантів", які традиційно славилися "глибокими" знаннями в акустиці, звукорежисурі та суміжних галузях, невідомих людей з форуму, чи себе... |
pete fedyshyn | 8 Травня 2012, о 13:58 |
![]() Користувач |
DBX - 231 або DBX 2231 Це дуже різні за рівнем апарати. Рахується найкращі вироби у фірм Klark Teknik, Drawmer, BSS, трохи дешевші DBX, Yamaha, BBE, Presonus, Peavey, Alesis...... Але практично у всіх є і дорогі професійні моделі і дешеві. Наприклад у DBX 3 1/3-октавних еквалайзерів є ieq31, 2231, 2031, 1231, 231, і все це двоканальні еквалайзери на 31-у смугу від DBX , але ціною вони відрізняються в 3-4 рази. В мене є саби.Чи варто брати еквалайзер,чи дасть він якусь різницю.Бо мені музиканти говорили,коли є саби,то різниці в частотах не чути.Підскажіть мені,брати,чи не брати. Тут немає жодного звязку, еквалайзер при роботі в залі річ обовязкова, ще на відкритому повітрі якось можна без нього, в залі ні!
( Це якщо вміти правильно користуватись, а якщо тільки "щоб низів додати", то вистачає сабів |
unclehaphap | 8 Травня 2012, о 14:03 |
![]() Користувач |
Є підозра, що топікстартеру краще купити акустичний процесор або, як мінімум, кросовер... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти