taras figura | 5 Квітня 2012, о 13:13 |
---|---|
Користувач |
|
taras figura | 5 Квітня 2012, о 13:15 |
Користувач |
шукаю плеєр бо д отого користувався cd.Незручно ....порадьте який краще всього взяти ..шоб автопауза була чи затримка..з хорошим звучанням батареєю та зручним меню.дякую
|
Yulianovich | 5 Квітня 2012, о 13:33 |
Користувач |
Рекомендую цей професійний прилад: http://www.allegro.com.ua/goods.php?id=5062 Підходить найкраще під означені задачі. |
taras figura | 5 Квітня 2012, о 13:37 |
Користувач |
дякую. та я б хотів саме плеєр тому шо для мене він більш підходить..та й трішки по ціні цей варіант не підходить..бюджет до 1000грн. ще раз дякую. |
Сергій Цендра | 5 Квітня 2012, о 15:14 |
Користувач |
У мене знайомий має такий: http://assistant.ua/catalog/player-mp4-pmp/am-283-music-life-mp4-pleer На рахунок звучання нічого не можу сказати, але автопауза є точно. |
taras figura | 5 Квітня 2012, о 15:20 |
Користувач |
дякую. я б хотів не сенсорний бо шось їм не довіряю...на лабах всяке буває сонце холод... краще з кнопками.Transcend T.Sonic 870 8GB White .підкажіть чи хороший він для лаб.
|
Yulianovich | 5 Квітня 2012, о 19:38 |
Користувач |
на лабах всяке буває сонце холод То навіщо долю випробовувати побутовим девайсом. Жоден MP-3 плеєр, жодного виробника не розрахований на таку кількість перемикань. Хіба що використовувати і мати їх 2-3. Щораз надійність і якість медіаплеєрів падає (разом з ціною). Надійні і якісні виробляли років 4-6 тому. Але вони і коштували відповідно. Маю досвід роботи з ними. Сучасні надто делікатні. |
Богдан Іванишин | 5 Квітня 2012, о 23:02 |
Адміністратор |
Підтримую Ігора! Сам такої думки! Ліпше раз вкласти, позичти - чи що... І мати спокій! Дешевше напевне буде ніж за сезон поміняти 2 -3 побутових ненадійних плеєри! Купив тай працюєш! Фест апартат! В рековому виконанні! Моніторте ціну, торгуйтеся і тд... Не означає, що то є вже кінцева ціна... |
Bogdan Nestor | 6 Квітня 2012, о 22:23 |
Користувач |
Transcend T.Sonic 870 8GB White |
taras figura | 8 Квітня 2012, о 12:02 |
Користувач |
я замовив apple ipod classic 40 gb 4 покоління. як вважаєте файний вибір? |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти