Ігор | 23 Вересня 2012, о 21:05 |
---|---|
Користувач |
для Олександр Парубочий - Для Пошуку дуже зручна програмка Everything - рекомендую!. http://www.voidtools.com/ - звідси можна скачати |
unclehaphap | 23 Вересня 2012, о 23:42 |
Користувач |
У 7 легко і просто робиться це за допомогою бібліотек: http://windows.microsoft.com/uk-UA/windows7/products/features/libraries Формуємо бібліотеку, а потім користуємось пошуком по ній. Щойно затестав:5,17 ГБ (5 557 759 463 байтів), Файлів: 1 056; папок: 104. Час реакції системи <1 c на ноутбучному диску з семипроцентною фрагментацією. Шукається також по назві альбому з тегу. Тай й банальний Win+F дає пристойну швидкість, але шукає не тільк мп3, тому результуюча вибірка трохи більша... |
DJAL | 24 Вересня 2012, о 01:34 |
Користувач |
Дякую пане Ігорю за цікаву прогу. Дуже сподобалась. Тепер її тестую, топто шукаю глюки і тп. Але перше враження - чудово! Навіть мовний інтерфейс не перелякав, все й так зрозуміло, та й інсталяції вона не потребувала. Також хочу подякувати й Дядько Хапко. Спробую також і бібліотеки, хоча одразу виникло багато запитань. Адже бібліотека формується із файлів одного типу, при чому вони зберігаються в різник "місцях" компа. Топто при роботі з флехою-диском виникають питання. Питання виникає також при відновленні системи (наприклад після вірусів), переносі бібліотеки з компа на комп (маю чотири компа, два з яких ноути) і т.п. і т.д. Власне варіант я спробую, але він для мене здається менш зручним. Свої файли я розкладаю, наприклад в один каталог по темам: вокал, танці, інструментал, та ін. на зразок бібліотеки. Тому і переміщую-копіюю цю "бібліотеку" разом із файлами. Ну і під кінець цього - файли в мене різнотипні: міді, мр3, тексти, відео, waw, та інші. Що до Win+F - працює, але складається враження, що знаходить не всі файли... Можливо просто звик до старіших варіантів пошуку:(. або ніяк не звикну до сімки:). |
Юрій Бульбах | 24 Вересня 2012, о 10:09 |
Модератор |
Тай й банальний Win+F дає пристойну швидкість, але шукає не тільк мп3 Можна використовувати маску: *.mp3 |
DJAL | 24 Вересня 2012, о 19:26 |
Користувач |
До речі й нові моделі телефонів вже мають в прошивці програмку пошуку. Як на мене проти компа паршивенько, але випадки й потреби бувають різні. Що до мене, то по роботі доводится для молоді щотижня робити в клубі танці, й замовлення приймаю. Тому інтелектуальний та швидкий пошук на компі досить важливий, адже ним користуюсь десь разів під сотню або й більше. Що до маски для пошуку, то вже знайомий. Та не користуюсь. Просто ділю вінт на два диски. На другому лише медіа. |
Анатолій Козленко | 8 Листопада 2012, о 19:09 |
Користувач |
не зрозумів, про який пошук на ноуті йдеться мова??? На робочий стіл викладаю папки з архіом фонограм згідно жанру("диско", "польки", "повільні", "для конкурсів" і так далі. Все перед очима, нічого не треба шукати, поки доспівуєш пісню - вже бачиш у списку і вибираєш наступну(згідно настрою аудиторії). Досить зручно на мій погляд. Да.... звичайно перед цим потрібно посидіть і сформувати власне папки з піснями(фанерами). |
DJAL | 9 Листопада 2012, о 20:57 |
Користувач |
Як "компьюторщик" на робочий стіл не раджу - хіба що ярлики папок - польки, диско і т.п. Щоб не гальмував Ваш комп із загрузкою та вберегти данні від втрат. Хоч таке і сумнівно, але прикрі випадки були. |
Анатолій Козленко | 13 Листопада 2012, о 08:29 |
Користувач |
саме це і мав на увазі, написав мабуть не так..... |
DJAL | 13 Листопада 2012, о 18:41 |
Користувач |
|
Юрко (DJ ... | 15 Листопада 2012, о 15:53 |
Користувач |
Кожен працює з ноутом як кому зручно. Я наприклад користуюся Тотал Коммандером - дві панелі, на одній тексти на іншій фонери, плюс ще й закладки по папках розклав - Україна, Росія, Фірма... Польки, Вальси і т.д. Зручно працювати і пошук зводиться до вводу перших 2-3-х букв назви твору... Зараз планую перейти на планшет з Андроїдом - написав собі плеєр з можливістю відкривати тексти - буду привикати))) |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти