Святослав Дутчак | 11 Квітня 2012, о 14:11 |
---|---|
Користувач |
КОЛЕГИ МУЗИКАНТИ!ПІДСКАЖІТЬ,АБО ПОРАДЬТЕ ЩО РОБИТИ:КОЛИ ГРАЄ ПРОСТО САМА МУЗИКА ЗВУЧИТЬ НОРМАЛЬНО,ТІЛЬКИ ПОЧИНАЮ СПІВАТИ,ХРАПИТЬ.В МЕНЕ ТАКИЙ АПАРАТ:САБИ,СЕРИДИНА,2 ПІДСИЛЮВАЧІ,КРОСОВЕР,КОМПРЕСОР,РЕВЕР, ПУЛЬТ БЕРІНЖЕР 1222.ЩО З ЦЬОГО МОГЛО ВИЙТИ З ЛАДУ.ПІДКАЖІТЬ БУДЬ-ЛАСКА.НАПЕРЕД ВАМ ВДЯЧНИЙ. |
unclehaphap | 11 Квітня 2012, о 14:24 |
Користувач |
1. Проблемний мікрофон. 2. Проблемний канал на пульті.
|
Святослав Дутчак | 11 Квітня 2012, о 14:46 |
Користувач |
ПАНЕ ДЯДЬКО ХАПКО! СПРАВА В ТОМУ КОЛИ СПІВАЄ ВОКАЛІСТКА ЗВУЧИТЬ ЧИСТО,ТІЛЬКИ ПОЧИНАЄМО СПІВАТИ МИ З НАПАРНИКОМ,ХРИПИТЬ.ДЯКУЮ ВАМ. |
unclehaphap | 11 Квітня 2012, о 14:55 |
Користувач |
Ви співаєте в один мікрофон? |
Святослав Дутчак | 11 Квітня 2012, о 15:00 |
Користувач |
ВИБАЧТЕ ПАНЕ.МИ СПІВАЄМО У РІЗНІ МІКРОФОНИ.ДЯКУЮ ВАМ. |
unclehaphap | 11 Квітня 2012, о 15:09 |
Користувач |
Святославе, не варто у кожному повідомленні вибачатись, кланятись та дякувати :) Будьте сміливіші. І не пишіть капсом (заголовними літерами) - при спілкуванні в інтернеті це вважається криком. Я думаю, що немає нічого складного, аби локалізувати проблему: візьміть у вокалістки мікрофон, включіть у свій канал. Потім ваші з напарникомо мікрофони у канал, куди був включений мікрофон вокалістки. Перевірте комутацію, якість кабелів, комутацію в плані що куди заведено (Aux), налаштування компресора, можна його тимчасово виключити з ланки. До речі, як він у вас закомутований?
|
Святослав Дутчак | 11 Квітня 2012, о 15:45 |
Користувач |
ЦЕ ПОВАГА ДО ВАС. |
unclehaphap | 11 Квітня 2012, о 15:53 |
Користувач |
Не варто... |
Святослав Дутчак | 11 Квітня 2012, о 21:57 |
Користувач |
ВЕЛИКИМИ БУКВАМИ ПИШУ,БО МАЮ ПРОБЛЕМУ З ЗОРОМ. ПРОБУЮ МІНЯТИ ПУЛЬТ,БУДУ БАЧИТИ В ЧОМУ ПРОБЛЕМА. |
Rizo | 12 Квітня 2012, о 06:37 |
Користувач |
спробуйте на малому звукові,можливо якийсь компонент в апараті не справляється з навантаженням.А які у вас блок, кросовер,колонки? Ще може бути комутація. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти