Андрій Чемерис | 13 Квітня 2012, о 22:29 |
---|---|
Користувач |
ну що там....така прошивка коштувати не буде ніц....тільки бажання перешити...тут в Італіі V2 коштує 1000-1150 євро а V3 1200-1300євро хоча пршивку можна зробити самому..G70+комп+голова |
Святослав Дутчак | 13 Квітня 2012, о 22:50 |
Користувач |
Андрій!Велике Тобі спасибі.Глюки лапати не буде. |
Анатолiй | 17 Квітня 2012, о 21:48 |
Користувач |
У меня Roland E-80 (есть еще Roland E-50 на продажу). Roland G-70 во многом похож на Roland E-80. Считаю эти инструменты самыми удобными для работы! Считаю, что звучание более натуральное, чем "слащавый" Korg PA-50 и все модели дальше, а также чем "сухая" Yamaha всех моделей. Заслуживают внимания звуки и стили только Tyros 4 - это вещь, но зависит "в чьих руках". В интернете есть Demo некоторых исполнителей на Tyros 4, так такие, что никогда бы не купил, а есть просто супер! Стили на всех Tyros до этого (2, 3) слабые. Так что если менять, так только на Tyros 4 (49000 грн.) Ketron SD-5 интересен, но это не рабочая станция (около 3000 евро), а Ketron AUDYA - сумашедшая цена (4500 евро). На всех KETRON очень неудобно в реальной игре управлять инстументом - кнопок куча - лучше через USER PROGRAM. Вот здесь человек знает что делает: http://www.youtube.com/watch?v=UuwjrDb-0hY&feature=player_embedded#t=730s или здесь http://audioshop.com.ua/news.php?news_type=news&id=74
|
Андрій Чемерис | 17 Квітня 2012, о 23:37 |
Користувач |
Не розумію коментаріїї Анатолія стосовно теми...одне ясно що "Roland G-70 во многом похож на Roland E-80. Считаю все 3 инструмента самыми удобными для работы!"..до корг па-50 не варто рівняти тому що це різні цінові категорії...колись це й же па--50 був найкращий в "свій час".. як на мене г70 повністю задовільнить потреби музиканта який працює вживу...все під руками і не потрібно "глибоко залазити"...правда і важить він 20,5кг....ну що зробиш..."грай як жінку а шануй як тещу" |
Анатолiй | 18 Квітня 2012, о 07:30 |
Користувач |
Извиняюсь за отступления от темы. Но резюме таково - Roland G-70 отличный инструмент и его хазяину надо хорошенько подумать - а надо ли его менять. |
Андрій Чемерис | 18 Квітня 2012, о 10:35 |
Користувач |
Цілком згідний з Анатолієм..коли "щупав" цей клавіш враження незабутні....не міг натішитись...по плотності звучання і природності звуків це не обговорюється і простота викорисиання..що сказати--які гроші такий і клавіш...а коли хочеться "шось таке"...як то кажуть:"то вже вибади" |
Геннадий | 8 Липня 2014, о 11:38 |
Користувач |
Если кому нужен то продам Roland E-80 в превосходном состоянии. цена 2400usd но торг конечно возможен sal-gena@narod.ru |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти