Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » gem wk 4-wk8
gem wk 4-wk8

Користувачі синтезаторів gem wk 4-wk8 відгукніться!!!

Мав 5 штук різних  GEM   WK-8 SE,  WS-2 ...

А що цікавить?

Цікавлять стилі та звуки до них.Чи читають формати інших gem.Дякую.

Приєдуюсь до групи GEMовців....Цікавить чи міняв хтось батарейку, де замовляли  ?

Купував, пальчикові аккумулятори 1.2 v , спаяв до купи , поставив працюють добре.

Дякую за відповідь.Теж думав над тим питанням, але вони переважно зараз великої ємності, а потрібно  всього 280 мА/г. До речі, Петрович- я буквально пару днів не встиг до закінчення терміну завантаження ваших Джемівських файлів тут...Був би дуже вдячний, якщо б повторили  або хоча б на пошту, так як тут небагато залишилось поклонників  цих чудових але рідкісних інструментів....

Дякую за відповідь.Теж думав над тим питанням, але вони переважно зараз великої ємності, а потрібно  всього 280 мА/г. До речі, Петрович- я буквально пару днів не встиг до закінчення терміну завантаження ваших Джемівських файлів тут...Був би дуже вдячний, якщо б повторили  або хоча б на пошту, так як тут небагато залишилось поклонників  цих чудових але рідкісних інструментів....

Я поставив ємкость 600 мА/г.Обновлю все  для GEM як приїду з відрядженя зараз пишу в машині з ноутбука а інформація дома в компютері 

Дуже дякую, Петрович! Удачного відрядження і щасливо добратися додому!

Дякую.

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти