Віктор Чечель | 16 Липня 2012, о 10:51 |
---|---|
Користувач |
Так, мені три роки по тому привозили SM58 та SM86 з Германії (всі були китайської зборки) в комлекті були: мікрофон, чехол, тримач на мікрофонну стойку, наклейка з логотипом фірми, ще якась липучка та документи. А один знайомий власник кафе брав в Сумах дві підробки по 270грн. На самперед підробка відрізняється вагою, якщо ориг. важить близько 300гр, то дешева копія близько 100гр. Корявий, неякісний корпус, вимикач. Наклейка на капсулі, якої в оригінальному нема. Коплект підробки: мікрофон, чехол (теж не якісний, меншого розміру), кабель XLR-Jack, розмазані документи, не якісна коробка. Що правда для караоке та й таки той мік згодиться, але ососбисто я навіть для цього краще взяв би ориг. серію PG чи все ж той таки С606. |
Богдан Іванишин | 15 Серпня 2012, о 10:48 |
Адміністратор |
якщо купити навть в магазинах "Трембіта", "Елтон" і так далі- Китайці??? - За "Трембіту" можу з впевністю сказати, - що це дійсно офіційний представник компанії Shure у Львові !!! Це 100% Про інші салони, не знаю... |
pete fedyshyn | 15 Серпня 2012, о 18:12 |
Користувач |
В "Елтоні" теж оригінальні.... |
DJAL | 24 Серпня 2012, о 08:01 |
Користувач |
Дозвольте запитати шановне панство? Маю SHURE SM58 Vocal artist, радіо мікрофон. В мене взагалі враження про нього добре, порівнянно з тим у що раніше намагався співати. Ганж такий, що має недобру звичку випадати з бази, особливо при ввімкнутому компьтері абощо. Хотів почути Ваше вреження від цього міка. (пише що мексика) |
Relax_2006 | 28 Серпня 2012, о 17:19 |
Користувач |
Зараз 90% всієї продукції робить Китай і це правда.Проте важливо яким чином він потрапляє в Україну.Той який йде через офіційних представників має голографічний стікер і серійний номер який офіційно завозиться в Україну має 2 роки гарантії виробника і післягарантійний сервіс.Повна назва BETA58A вокальний мікрофон, динамічний, з пневмотримачем - 2097,99грн.По якості він повністю відповідає євростандарту легендарного звучання даного мікрофону.А ті які купують в Америці це контрабанда з Китаю.Тільки дорогі радіосистеми Shure випускаються в Америці.Тому купуючи мікрофон менше 1300грн. перевірте чи з середини не висипаються лишні деталі.Офіційний представник в Україні і країнах снд компанія "Юритмікс"
|
unclehaphap | 28 Серпня 2012, о 18:05 |
Користувач |
Представлені у списку онлайнові магазини є спільниками контрабандистів? Панове, піарите щось чи когось - робіть це красиво і вишукано... |
Relax_2006 | 13 Вересня 2012, о 21:48 |
Користувач |
Я нікого не піарю.Тому, що маю сертифікат на продукцію shure і повну сервісну підтримку.А куди ви будете відправляти на ремонт при потребі дану продукцію в америку? В мене знайомий вже третій раз купує радіо системи з Америки, а там Америкою і не пахне. І про який піар ми можемо говорити.У Львові кожний має тільки американські і мексиканські бети але вони чомусь не звучать за ті, що були куплені років 10 назад.І фарба з тих бет сипеться за пів року а то і швидше.Я привик працювати з офіційними виробниками, а ви намагаєтесь мені довести що я когось піарю.Я не виключаю, що частина привезеної продукції shure може бути оригінальною, але не вся + якщо офіційно сплатити податок то ви двічі подумаєте чи варто його там купувати... |
Relax_2006 | 13 Вересня 2012, о 22:02 |
Користувач |
Для прикладу наведу вартість оригінальної головки до Бети 58А ціна близько 1300грн.А на тому сайті, який ви дали цілий коштує 164$.Я б теж хтів Вам повірити, що там все оригінальне, але не можу.А для пересічних людей важливо якість продукту і сервісна пітдтримка. Всі офіційні заводи є в Китаї особисто бачив відео про етапність виготовлення і перевірки офіційних мікрофонів. |
DJAL | 13 Вересня 2012, о 22:26 |
Користувач |
Підкажіт, будьте ласкаві, чи можливо придбати оригінальну продукцію ШУР (Beta 58А, або SM 58) десь ближче до Вінниці? |
DJAL | 13 Вересня 2012, о 22:26 |
Користувач |
Складаеться враження, що всюди намагаються втулити міки сумнівного походження та якості. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти