Юрко (DJ ... | 9 Жовтня 2012, о 14:47 |
---|---|
Користувач |
Пане Богдане, перечитайте уважніше мій пост()))) Ми реально спочатку все узгоджували... Але потім пішло все через... п"яту крапку))))) Доречі, молодята потім ще у багатьох аспектах жалілися на персонал... Так що то не тільки моя думка |
SHARIK | 9 Жовтня 2012, о 17:48 |
Модератор |
DJ VIST, Наперед Вибачаюсь, але мені здається що ви саме Основного не добре узгодили - касу з кухаркою.... Я знаю такі родинні весілля, всі близькі стараються, помагають від щорого серця, а тут тобі ..." Параско празник..", як не кухарку жаба дусить, що ще когось з найманих... Тому кухарака такі " Ковіньки" викидала... |
Микола Долішний | 10 Жовтня 2012, о 01:39 |
Користувач |
Згадую весілля 15-20 річної давності,прийшов староста сказав, -хлопці танці до 1.5 год,організація застіллля, порядок з кухаркою,і головне атмосфера весіллля,де це все ділося. Де ця наша організованість,зустріч музикантів.анекдоти,ВЗАЄМОПОВАГА,незалежно від класу лаби?Не приймате близько,може хтось зрозумі про що я.Музиканти весільні,на мою думку,це має бути колектив. |
Юрко (DJ ... | 12 Жовтня 2012, о 09:45 |
Користувач |
SHARIK, ви праві. Такий розвиток подій я не врахував...))))))))))) |
ZZ2000 | 13 Жовтня 2012, о 12:18 |
Користувач |
Касу? Яку касу? Готувати на весіллі у троюрідної племінниці шефа - для неї це як велика честь і "признаніє в етой жизні", а тому вона "обьязана це здєлати харашо" і безкоштовно. (процитував оригінала з власного досвіду) . Хіба мо забула...халєра... |
DJAL | 13 Жовтня 2012, о 18:15 |
Користувач |
Ну люд трапляється різний і не лише на дорозі! Благо в мене такого не було - кухарка викладач музики місцевої школи - часто разом працюємо. А що до інших сіл, то завжди готуйся до найгіршого - мине, дякуй Богу, не минуло, гадай як викрутитись. |
ZZ2000 | 21 Жовтня 2012, о 11:29 |
Користувач |
Свіжий факт. Вчора на банкеті якесь жадне до горівки "мозгой..бло", причепилося до мене і клепало мені цілий танц.захід (1год.) голову реально заважаючи працювати. Замовник сидів і тихенько час від часу поглядав на то всьо, а при кінці танців підійшов до мене тай каже: "Що нудиться чоловік, да? Ти вийди з ним надвір та натовчи йому пику по-людськи, бо все одно твоєї толєрантності, що ти тут виявляєш "воно" ніколи не зрозуміє, коли що я тебе підтримаю". Мабуть він думав, що я не сприйму його слова буквально. А мені навпаки стало легше, я зробив паузу, вивів достоєвського на вулицю, натовк йому швиденько пику, зайшов в зал спокійно доспівав "Час рікою пливе..." до кінця тай посадив людей за столи. Замовник розміявся підійшов потиснув мені руку. Каже:"То мій двоюрідний брат, як тверезий то людина він нормальна, а як випьє то його несе і поки в пику не схопить то не може заспокоїтись і псує забави." "На. Це мій кум програв.." - каже і простягує мені 200грн. Я то їх взяв хоч і задумався після того. То виявляється вони наспір послали до мене "достачу" і спостерігали, що ж буде. Нормальний прикол? Банкет в загальному був хороший, але йдучи після нього додому я все роздумував, що вже нашим людям не хватає і для чого. Відчуттів?? Чи чого?? |
Вадим | 24 Травня 2014, о 07:35 |
Користувач |
Ваня, ніхто тобі не скаже як бути в такому разі, ситуації бувають різні,тай ,,достоєвські ,,також, і все це треба контролювати на місці. І звісно не хамити ніколи,який би він не був на вигляд. Бувають на селах з вулиці заходять і починають доставати, то в такому разі потрібно взагалі коректно спілкуватися, бо на вулиці може стояти ціла армія його неадекватних друзів,тоді проблему рішати буде на багато важче. Тай взагалі не треба не знайомим хамити а тим паче кудись посилати. Ще таке бувало,що два вечора людина спілкувалася адекватно,чуть там вже друзями не стали,а в кінці ніби з дуба впав, переклинуло повністю, і ніби він тебе і не знає. Нікому не товіряй на роботі!!! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти