Дмитро Сергієнко | 24 Червня 2012, о 09:36 |
---|---|
Користувач |
Серий,не гони)))))Китайський динакорд набагато круче)))))Ніж Тайванський Біг...Ну і що..говори мені,шо хочеш..я свою думку щодо цього девайсу не зміню))) Мене одне цікавить..як можна не слухаючи апарат та не тестуючи його робити якісь висновики??? Ну,да хіба що,кол Серий екстрасенс) |
sergejkushnir | 24 Червня 2012, о 11:57 |
Користувач |
Ні ти що! Тайванський біг краще полюбому. Куди там динакорду. Ти знаєш скільки я апаратури протестував за 7 років роботи музикантом. Ти не повіриш. |
pete fedyshyn | 24 Червня 2012, о 15:18 |
Користувач |
Ти не повіриш. А тут ніхто не вірить |
Дмитро Сергієнко | 25 Червня 2012, о 18:44 |
Користувач |
Серий з мультика))) |
Михайло Васильович | 28 Листопада 2012, о 20:55 |
Користувач |
Хлопці несваріться!!! Почитавши цю тему мені стало смішно.А саме з то го що, як послухаеш половину усіх писак на форумі так начебто увсі вони їздять на МАЙБАХАХ,відпочивають на Гаваях і працюють на Єлектровойсах і Дінакордах.А пройдеся під час роботи по кабаках так більша половина з них бринчять на Беренджерах , МАГАХ і Соундкігах. (Хоть самі себе не обмянюйте) ми тут усі з одної тарілки їмо і всї знаемо як зараз заробляются ці копійки щоб купити Тїж самі Єлектовойси!!! Я сам начинав із соудкінга . І активний 500ватній пульт ямаху мав в користівані всі вини по своему гарні і чудові!!! Але поки непридбав Берінджер РМР-4000 (працюю на ньюму 2 роки) іі...заспокоівся з вибором на даний час. Дуже непоганий аппарат.Він является старшим братом РМР-5000 але мае певні відмінності. Голвні- це потужність 2 по 800 Ват.ВАга всього 10кг. А головне все що потрібно для роботи лежить під(рукою)Тут і 16 входів,І походного формату набори єффектів І виходи для монітора(активного) і вихід для додаткових підсилювачів та проча робоча-житева начинка з єффектів.В приміщені навантажую його на топи Беренджер VP1520 плюс Саби БеренджерVР1800, І повірте для колектива( гуляк на весіл)і в кількості 150 чоловік хватае з головою.А для вулиці нагружаю його топами Бернджер VР2520 (2дінана по15дюйм+титановий трайвер) і на саби допоміжнй підсилювач 2по 750 ват. І чесно кажучи я працюемо по селах, то в дворі на відстані 10-15 метрів аж (кальсони )трусяця..А більше і не треба.Хто зараз з кліентів платить два тарифи за те що у вас аппаратура коштуе не 5штук баксів а пядесят!!! Да ніхто!!!Моя думка така Беренджер уже переріс свій перехідний вік і став уже тим продуктом за який можно платить гороші. P.S.--Усім Вам доброго парнасу, та тверезих кліентів! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти