Роман Кльован | 16 Червня 2012, о 11:01 |
---|---|
Користувач |
Підкажіть будь-ласка як відтворити міді файл в програмі Adobe Audition 3.0??? |
Володимир Матвійчук | 17 Червня 2012, о 22:27 |
Модератор |
Ніяк. Adobe Audition - профессиональный инструмент для работы с аудио-файлами, предназначенный для специалистов в области обработки аудио и видеопродукции. Adobe Audition предлагает неограниченные возможности микширования, редактирования, создания мастер-копий и обработки звуковых спецэффектов. Продукт совмещает гибкость технологического процесса с предельной простотой в использовании и позволяет создавать разнообразную аудио-продукцию высочайшего качества. Adobe Audition - это полноценная студия звукозаписи, оснащенная гибкими и простыми в использовании инструментами.
|
Роман Кльован | 18 Червня 2012, о 01:40 |
Користувач |
а за допомогою якої програми можна прослухати нормально міді файл?) |
Володимир Матвійчук | 18 Червня 2012, о 02:17 |
Модератор |
WinAmp Windows Media Player |
unclehaphap | 18 Червня 2012, о 10:12 |
Користувач |
Adobe Audition 3 вже підтримує роботу з MIDI файлами. Єдине, що поки робить це трохи кострубато:
KNOWN ISSUES AND LIMITATIONS:
.............................................................. Крім того, ще треба налаштувати джерело звуків, якими будете мідяшку слухати: зовнішній синтезатор чи ВСТ. |
Roman | 18 Червня 2012, о 21:23 |
Користувач |
А чому саме Адобом хоч відкривати міді ? По-моєму, є якийсь плеєр, вішаєш туди звуки гіпесоніка, і міді відтворюється звуками цього VST |
Роман Кльован | 18 Червня 2012, о 22:53 |
Користувач |
ну не знаю...я просто поки що в Адобі найкраще розбираюся))) одним словом...я попробував через windows media player..нічо так...прослухати можна))) |
Hollow Man | 29 Вересня 2012, о 02:50 |
Користувач |
Найпростіше відкривати і редагувати MIDI файли в FL Studio. |
Roman | 2 Жовтня 2012, о 10:34 |
Користувач |
Добре звучить міді відкрите в кубейсі , звуками галіона. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти