Юрій Рейпаші | 25 Червня 2012, о 20:12 |
---|---|
Користувач |
На правій стороні дисплею зображення повторюється чотири рази (накладується одне на одне)По відгуках на форумах це досить "популярна" несправність..Може хтось підскаже,що з тим робити? |
Vasku-71 | 25 Червня 2012, о 23:03 |
Користувач |
В моєго товариша аналогічна проблема. Так він її вирішив в досить оригінальний спосіб. До відео вихода підключив GPS навігатор і він служить як монітор. Більш точну інформацію ви можете дізнатися від нього самого. Його нік VK1006 |
Юрій Цьосенко | 26 Червня 2012, о 00:40 |
Користувач |
Або 250-300$ і міняти дисплей.
|
Юрій Рейпаші | 26 Червня 2012, о 21:48 |
Користувач |
Дякую за відповіді.Мені потрібно точно знати чи це дисплей винуватий,тому що один дядько мені написав,що він знає "ліки",але не хоче видавати секрет.Та й живе в Росії і возитися з клавішами туди-сюди не дешеве задоволення.Ще попробую з відеовиходом "погратися" |
Юрій Рейпаші | 27 Червня 2012, о 19:56 |
Користувач |
Підключив монітор через відеовихід . Зображення чітке,без повторів. |
Vasku-71 | 27 Червня 2012, о 22:47 |
Користувач |
Вітаю! Прогрес є! |
Юрій Рейпаші | 28 Червня 2012, о 09:22 |
Користувач |
Так,прогрес є .Я не розбираюся в дисплеях,але зображення на дисплеї(в даному випадку) нормальне,без затемнень,та битих пікселів.І тому складається враження,що дисплей справний,а пошкодження десь перед ним. |
tarastvtsalo | 27 Вересня 2012, о 22:33 |
Користувач |
Привіт в мене така сама ситуація в правому куті екрану є 3 полоски і зображення на екрані залазить одне на одне,по середині, але вже привіик, кажуть треба міняти екран, але то річ не вигідна бо дуже дорого
|
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти