Андрій Нечипор | 18 Березня 2013, о 22:32 |
---|---|
Користувач |
Привіт хлопці !!! На даному ролику у магазині ВІВО співаю у дешевий мікрофон за 150 гр. звичайний не дорогий пульт Behringer колонки СКВ і писано на звичайну камеру без ніяких підключень у пульт щи ще щось .Чесно сказати працював вечір на ньому у кабаку сподобалось ,нормальний ревер якийсь там компресор але річ не в тому як що одна людина у ресторані працює річ добра помічна . |
Yulianovich | 19 Березня 2013, о 02:27 |
Користувач |
Іван Федорівський, для мене цей тісюк, це гроші на вітер. І це моя суб'єктивна думка, яка має право на існування. Чому, я пояснив вище. Якщо Вас влаштовує те що є наявне в цьому приладі, то я радий за Вас. Кожному своє. Хтось отримує задоволення наближене до оргазму від гри під автоакомпонемент - то й прекрасно! Мене від цього нудить. Комусь подобається "співати" дуетом через T.C. VoiceLive Play - чудово! Всі ми різні і давайте сприймати одне одного в цій площині. Що ж до демо, то було б бажання. Наш колега Андрій Нечипор перерахував які технічні пристрої були задіяні. P.S. Щодо "кругом повно", то це моя справа і Вас ніяким боком не стосується. Хочете про особисте, то велкам в приват. |
yackiv | 25 Березня 2013, о 23:43 |
Користувач |
Мене також не вразив гармонайзер занадто штучно воно звучить. А якщо думати що після другого столу людям по барабану то навіщо його купувати, можна співати і без нього. Забагато вже тої штучної музики коли самограй за нас дограє, бек вокал доспівує. Скоро будемо всі діджеями |
Юрко (DJ ... | 27 Березня 2013, о 11:53 |
Користувач |
Панове, таке запитання: на рахунок гармонайзера, я також підтримую Ігора Гарваса - то зайва трата грошиків, я вважаю, що через присутність такого пристрою платити більше не будуть. А от хто що може сказати про KORG R3 - вокодер з синтом? Цікавить для запису, а також для лайв-роботи в клубі... Та і взагалі, в неті багато протиріч написано - одні пишуть, що лажа, інші, що цукерка. Не зрозуміло... Слухав демо - є тільки демо виробників, ніхто не викладе демо реальне, як користувач... |
Yulianovich | 27 Березня 2013, о 13:27 |
Користувач |
Недорогий АМ синтюк. Не чув його, але початкуючі музиканти на форумах хвалили. Для електрухи піде, думаю. Вокодер потрібно розглядати як спецефект, а не "підскулювач терцаком" і тоді буде все гут. |
Юрко (DJ ... | 27 Березня 2013, о 14:24 |
Користувач |
Так для терцака я його і не розглядаю, а виключно як проц ефектів для вокалу, а також для підлабки для основної теми |
Іван Федорівський | 27 Березня 2013, о 21:33 |
Користувач |
Шановний пан Гарвас, у реченні Комусь подобається "співати" дуетом через T.C. VoiceLive Play - чудово! Ви допустили помилку. В лапки потрібно було брати слово Дуетом а не Співати. Адже мені Ваші вокальні дані, так як і Вам мої, невідомі. Тому надалі слідкуйте за своїми словами. А от що-до "підскулювати" то Юліанович в деякій мірі правий. Дійсно звучить трохи електронно. Як гармонайзер я його використовую лише в деяких композиціях, а ще пробую в якості звукової карти, а в основному як вокальний процесор. Як звуковуха він вроді не поганий, але у мене, поки що, нема нормального рекордера (мала швидкість інтернету). А що-до реверів то дійсно чудовий прилад, як на мою думку. |
Yulianovich | 28 Березня 2013, о 11:23 |
Користувач |
Як подумав, так і написав. Не подобається хід моїх думок, то соррі. Нікого не збирався ображати. Я не прихильник універсальних рішень в техніці. Це завжди компроміс. Юрій, є дешевша версія Корга: http://www.muzoborudovanie.ru/equip/studio/synth/korgmicrokorg.php Можна і її розглянути. Є і дорожча: http://www.muzoborudovanie.ru/equip/studio/module/korgradias.php |
Yulianovich | 28 Березня 2013, о 11:24 |
Користувач |
Як подумав, так і написав. Не подобається хід моїх думок, то соррі. Нікого не збирався ображати. Я не прихильник універсальних рішень в техніці. Це завжди компроміс. Юрій, є дешевша версія Корга: http://www.muzoborudovanie.ru/equip/studio/synth/korgmicrokorg.php Можна і її розглянути. Є і дорожча: http://www.muzoborudovanie.ru/equip/studio/module/korgradias.php |
Юрко (DJ ... | 28 Березня 2013, о 14:46 |
Користувач |
На мікрокорг дивився, але мене добивають маленькі клавіші)))) Пальцем 2 відразу тисну))) А от радіас класний апарат - впринципі підходить, але 750 баксів на іБей (в нас 1000-1100) трошки кусається... Наразі пане Ігор, дякую за поради та підказки, буду думати... вибирати... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти