Seroha | 4 Липня 2012, о 16:49 |
---|---|
Користувач |
Привіт. Друзі попало весілля у Тернопільській області, Козівському районі. Підкажіть будь-ласка яку музику полюбляють у тому районі, щось типу Сердючки, чи там грають тільки коломийки? |
Долинський ТАЛіСМАН | 4 Липня 2012, о 23:47 |
Користувач |
Є пропозиція, після вчорашніх подій на бандитському сходняку у верховній зраді, - НЕ ВИКОНУВАТИ МУЗ. ТВОРІВ НА МОВІ КАЦАПІВ НА УКРАІНСЬКОМУ ВЕСІЛЛІ !!! |
SHARIK | 5 Липня 2012, о 10:58 |
Модератор |
Я підтримую talisman за пропозицію!!!!! А Вам Seroha рекомендую поцікавитись в замовників, якої вони б хотіли музики на своєму весіллі. Друге ми ж граєм на Україні, то весілля треба грати українським репертуаром. І ще одне навідь в глибокій Гуцілії не грають самі коломийки, а масу різного репертуару. |
SHARIK | 5 Липня 2012, о 11:04 |
Модератор |
Seroha. Зайдіть на youtube знайдіть відео ролик з весілям на Тернопільщині і картина намалюється сама собою. |
unclehaphap | 5 Липня 2012, о 16:49 |
Користувач |
А для чого брати весілля в невідомому для себе регіоні і потім на форумі питати порад? З іншої сторони, якщо вас прослухали, замовили, дали трішки грошей у вигляді завдатку, то чого боятись? Грайте свої коронні хіти і забийте на поради. Ви своїм унікальним виконанням порвете всіх, я гарантую це.... :) |
Богдан Іванишин | 5 Липня 2012, о 18:06 |
Адміністратор |
А для чого брати весілля в невідомому для себе регіоні і потім на форумі питати порад? - ну тут я не зовсім згоден з Хапком! Навіть у львівській області, та що там області, сусіднє з Винниками село Муроване, має купу різних всіляких традицій про які ми навіть не знали... (в серпні граємо для них весілє, в кабаку, але тре виїжджати до них щоб викрнувати там в молодого і молодої купу різних традицій)... ОТАКО! Так що, як на мене дуже слушне запитання, хто знає помагайте людині... Шарік правильно сказав про гуцулію і терени українських просторів... |
edeljveys | 6 Липня 2012, о 08:41 |
Користувач |
Так-так, грати своє, а в прцесі то ся направит само. Місцеві підкажут. talisman СУПЕР!!! . Створюй окрему тему з цією пропозицією! І то вжє! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти