Ваня Діяконюк | 22 Липня 2012, о 20:13 |
---|---|
Користувач |
Шановане товариство, можливо моє прохання для когось буде наївне, але я з цим ніколи не пересікався і тому для мене це проблемка. Допоможіть з підклученням виносної звукової карти BEHRINGER U - CONTROL USA 200. Цікавить схемка підключення. |
Володимир Матвійчук | 30 Липня 2012, о 20:22 |
Модератор |
Такої карти немає. Є карта UСA 200. USB в USB. Виходи на входи. Входи на виходи. Простіше немає. |
Ваня Діяконюк | 31 Липня 2012, о 21:18 |
Користувач |
Вибачте, з USB зрозуміло, а входи в які входи, і виходи - в які виходи??? Якщо можно трошки детальніше, бо щось мертво. |
unclehaphap | 31 Липня 2012, о 21:30 |
Користувач |
Друже, що там мертвого? 4 дірки-"тюльпани" - стереовхід і стереовихід... |
Володимир Матвійчук | 31 Липня 2012, о 23:22 |
Модератор |
входи в які входи, і виходи - в які виходи??? Якщо можно трошки детальніше, бо щось мертво Ваня, а звідки ж ми тут знаємо, що Вам від неї потрібно та що у Вас за обладнання? У правильно заданому питанні - половина відповіді. |
Ваня Діяконюк | 1 Серпня 2012, о 19:32 |
Користувач |
Шановане товариство, я би хотів попробувати підключити цю карту для того щоб покращити звучання фонограм з ноутбука на апаратуру. Чи вона для цього не підходить? Ще раз кажу, я в цьому питанні "0". От тому і прошу вашої допомоги. І ще, я знаю що не я один такий. |
unclehaphap | 1 Серпня 2012, о 19:48 |
Користувач |
Output карти - на інструментальний або лінійний вхід пульта.... |
Володимир Матвійчук | 1 Серпня 2012, о 20:26 |
Модератор |
А на Input подається сигнал з ноутбука. Тільки навряд чи карта покращить звук МР3 фонограми, скачаної з інтернету - задавленої, перетиснутої і десять раз переконвертованої. Це як дивитись кінохроніку 30-х років на плазмовій панелі :) |
unclehaphap | 1 Серпня 2012, о 20:32 |
Користувач |
Не факт, що ця карта є лютим покращувачем. Ну хіба в це сильно вірити :). Якщо не вірити - "сліпий" тест все розставить по місцях. Девайси, які дадуть відчутний приріст в якості, вимагають і відчутного приросту в грошах... |
Ваня Діяконюк | 7 Серпня 2012, о 10:41 |
Користувач |
Підключив і щось не дуже відчувається різниця тільки добавилося "шнурів". А які можливі варіанти карт для покращення звуку? |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти