Seroha | 1 Серпня 2012, о 18:24 |
---|---|
Користувач |
Колеги допоможіть. Потрібно скласти репертуар на весілля починаючій вокалістці! На сьогодні в репертуарі дівчини є пісні Федишин, Бучинської, Ротару і ще пару пісень... Але всі ці пісні є концертними, а не "запальними". Поділіться будь-ласка репертуаром, який ви використовуєте на весіллях! Надіюсь на допомогу чарівних вокалісток! дякую! |
Василь | 1 Серпня 2012, о 20:30 |
Користувач |
Якщо Ви не відмовляєтесь від допомоги звичайного, а не "чарівного" вокаліста, то рекомендую взяти пісні Ірини Книжни "Баяніст" і т.д. |
Seroha | 2 Серпня 2012, о 13:36 |
Користувач |
Василь дякую, але щось не видно чарівних вокалісток! |
ZZ2000 | 2 Серпня 2012, о 22:44 |
Користувач |
Так твоя починаюча вокалістка не з того починає свою карьєру у весільно-кафешній сфері. По-перше коли людині подобається співати вона сама собі відчуває, що взяти в репертуар. По-друге, невже вона така стара, що не знає які саме "запальні", як ти називаєш, пісні на сьогодні подобаються для більшості дівчат. По-третє, яка ж вона тоді вокалістка, коли немає репертуару. Думаю, що для будь-кого на сьогодні питання нормального репертуару перш за все заключається в наявності хорошого власного смаку та особистих вокальних даних: ну не можна ж людині брати відомі забойні хіти собі в репертуар, тільки тому що вони мега-популярні і не зважати на власні вокальні дані з якими до виконання такого матеріалу взагалі братися протипоказано. А взагалі-то твоя вокалістка сама повинна собі підбирати матеріал, благо інтернет на сьогодні дуже в поміч, матеріалу тепер море, аби мав сили та можливості його пеерспівати, хоча хороший репертуар не той що включає в себе 2-3 тисячі пісень :))), а той що підібраний як кажуть "під себе" та зі смаком що особливо, а тому добиранням пісень вона повинна займатися сама, а не хтось їй то має робити, тоді і виконувати їх їй буде набагато приємніше, повірте мені, люди котрі слухають співака то різницю коли йому самому приємно ту пісню співати, відчувають одразу, ну та й зароблені у такий спосіб тих пару паперів, теж принесуть набагато більше задоволення.... До речі прізвище названої тобою співачки правильно звучить як Бучинська :)) |
unclehaphap | 2 Серпня 2012, о 23:14 |
Користувач |
Написав би одразу "Підкажіть, на яких піснях можна "підняти" нормальну касу. Хочу заробляти одразу, часу вчитись і підбирати реперуар нема"... |
ZZ2000 | 3 Серпня 2012, о 00:00 |
Користувач |
Якщо людина не посікає на яких піснях знімається каса і не хоче собі для того сама підбити репертуар то можливо їй потрібно змінити спосіб заробітку, можливо та дівчинка співає лише через те що це саме потрібно найбільше цьому хлопчині, а не їй особисто... |
Seroha | 3 Серпня 2012, о 13:26 |
Користувач |
ZZ2000 , іноді краще жувати, ніж писати. Тебе потрібно зразу в бан, щоб перествав мудрувати! Я правильно написати в українській мові фразу: "Пісні Бучинської" чи "Пісні Бучинська"? Як бачиш ти хотів помудрувати, але вийшло, що ти просто тупий! Без образ!
|
unclehaphap | 3 Серпня 2012, о 13:32 |
Користувач |
Ну тоді або неправильна постановка питання, або чогось не договорюється. На даний момент виглядає саме так... |
Seroha | 3 Серпня 2012, о 15:36 |
Користувач |
ну чому на різних форумах спілкуюються нормально, а тут тільки щось напишеш, так зразу 10 прикалістів...Не буде в нас України! |
unclehaphap | 3 Серпня 2012, о 15:52 |
Користувач |
Seroha, правильно поставлене запитання - половина відповіді, неправильне - стьоб. Або безжальний і тупий, або такий, що заставить топікстартера подумати і отримати в запитанні відповідь. Я інколи користуюсь варіантом 2. Крім того, це ще дуже добрий детектор...
В чому помилка ZZ200? Він посмів вказати тобі на твою помилку, якої ти дійсно припустився? І тут же знову помилка: "... в українській мові ....". Правильно - "українською". Так що теж - без образ.... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти