oleg1982 | 13 Серпня 2012, о 08:41 |
---|---|
Користувач |
Шановні Форумчани підкажіть чи можливо таке щоб пульт включений без нічого тобто пульт без ревера тільки з блоком Парк Аудіо VX 700 ... повзунки максимум прослуховоється шип досить великий в колонках. Чи невисохли кондюки в пульті, а може діло в шнурах. І взагалі які враження в Вас про цей мікшер??? |
ZZ2000 | 13 Серпня 2012, о 12:50 |
Користувач |
oleg1982, ви в своєму запитанні і даєте більшу половину відповіді. Кондюки + шнури(мабуть довші за 3-5м) та можливо невірно розпаяні + рік випуску пульта все це в сукупності і вилазить на мощі зайвим фоном (шипом, гулом, т.п.). А можливо весь "дрек" від блоку. Ввімкніть тільки підсилювач + колонки без пульта, відкрийте макс. волюму і послухайте... Може пульт тут і не причому... Хоча рік випуску пульта здається свою роль там грає в першу чергу.ІМХО |
oleg1982 | 13 Серпня 2012, о 14:20 |
Користувач |
ZZ2000 дякую Вам за пояснення, я так зрозумів що тільки справа в пульті тому що пайка всюди (симетрична). Якщо тільки блок _колонки лишнього шипу немає. Чи можна цьому якось зарадити, і на якому рівні мають правельно бути розсташовані вихідні повзунки на пульті маю на увазі по нулях щоб був правельно відкритий пульт, бо коли рівень нищий на пульті за нуль шип пропадає??? |
ZZ2000 | 14 Серпня 2012, о 00:46 |
Користувач |
Звичайно ж майни в 0db, але й рівень PFL не забувайте тримати відповідний. Прозвоніть кабелі на відповідність холодний-гарячий, може там помилка... На крайняк поставте інший пульт для порівняння... |
oleg1982 | 14 Серпня 2012, о 07:46 |
Користувач |
ZZ2000 Можливості поставити інший пульт неиає, але чи правельно я зрозумів ( гарячий-холодний ) це на кінцях кабеля (+=+) а(-=-) і відповідно земля-земля???? |
ZZ2000 | 14 Серпня 2012, о 09:48 |
Користувач |
Саме так, ви правильно все зрозуміли, всі кабелі мають бути правильно розпаяні. Ось може стане в пригоді карта розпайки (з брошури по спірітах):
|
oleg1982 | 14 Серпня 2012, о 17:52 |
Користувач |
ZZ2000 Щиро Вам вдячний за Вашу допомогу, карта розпайки все мені прояснила..... шнури в мене були розпаяні невірно, я радий що все вирішилось.)) |
ZZ2000 | 14 Серпня 2012, о 21:55 |
Користувач |
oleg1982. Приємно, що хоч у чомусь вам допоміг. :)) Що ж тоді бажаю вам отримувати від лаби та від вашої техніки тільки задоволення та позитив. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти