ZZ2000 | 20 Серпня 2012, о 15:23 |
---|---|
![]() Користувач |
Даринко, - згідний з вами 100%!!! Хоче людина поспівати, показатись - для цього конкурс вокалістів на нашому сайті і створений. А те що тут кажуть про "профі", можна пускати мимо вух, (сидячи вдома перед монітором з філіжанкою кави, усі самі для себе "профі") увага до певного номеру скаже сама за себе я думаю. kozak - music, - а що дає таку кількість ноток розпачу та безвиході у ваших постах?
Все що народ робить то робить для свого задоволення, прекрасно розуміючи що будь яке задоволення вартує капіталовкладень... |
Daryna95 | 20 Серпня 2012, о 15:36 |
![]() Користувач |
ну я так зрозуміла,в попередніх повідомленнях йшлось не про оплату за проїзд на конкурс і не оплату за запис пісні..Прикро, що зараз все продається..Тому й стимул до вдосконалення зникає, мовляв, навіщо, якщо можна витягнути пачку грошей і купити..А хто не має такої змоги теж розчаровується,бо який сенс змагатись, якщо все ітак відомо наперед і лаври дістануться менш талановитому,але наглішому або багатшому.Тому й виходить замкнуте коло((( |
kozak - ... | 21 Серпня 2012, о 10:38 |
![]() Користувач |
Хоче людина поспівати, показатись - для цього конкурс вокалістів на нашому сайті і створений - ну, цим все і сказано. Тільки адміністрації сайту треба так і написати в заголовку конкурсу, а то молодь сподівається на більше. А те що тут кажуть про "профі", можна пускати мимо вух - не згоден, хоча поняття "профі" дуже резинове. Слухати треба всіх, а висновки робити свої. kozak - music, - а що дає таку кількість ноток розпачу та безвиході у ваших постах? - нічого подібного. Який розпач ? Я нормальний, веселий, старий дядько який через це все вже давно пройшов. Просто не люблю фальші і недомовок, навіть якщо вони тяжко сприймаються. Я прекрасно розумію, що моїми дописами можна "вбити", але це реальність, - і якщо постійно "літати" десь в небі, то на землі ви нічого не доб'єтесь.
Даринко - все, завжди продавалось і буде продаватись. Навіть, чарівний голос Ніни Матвієнко, теж продається. Безкоштовно співати можна в себе на балконі - все решта, потребує витрат. Можна просто витрачати, а можна вкладувати і заробляти - такий шоу бізнес. Стимул самовдосконалення від цього не зникає, а наоборот - підсилюється, якщо все робити правильно. Не завжди, лаври дістаються наглішому і багатшому - якщо є талант, то гроші втрачають цінність, - це закон природи :) Успіхів і творчості !!! |
Daryna95 | 21 Серпня 2012, о 16:52 |
![]() Користувач |
Знаєте,з"явилось таке непереборне бажання взяти участь у конкурсах..Призабувся той смак тривожного очікування за кулісами,мандраж,переживання, аплодисменти і неймовірна радість перемоги.Хочеться згадати,тим більше з віком стає все важче.Може,відчувається більше відповідальності..Навіть за такі конкурси, як на сайті, схоплююсь як за соломинку,як за можливість "засвітитись"..Хочеться, щоб давня мрія про сцену здійснилась..І дуже багато поглядів і думок..Одні кажуть, забий на ті конкурси,йди краще здобувай диплом, ітак на естраді все схвачено..Інші - що при великому бажанні і таланті можна добитись усього й без капіталовкладень.Хочеться вірити другим,бо мені-звичайній студентці-навіть внесок на конкурс - це трохи "удар по кишені",самі розумієте. Згадала сьогодні про фестиваль релігійної пісні "Пісня серця"..Дійсно,було реально "пробитись" у свій час..Зараз , на жаль, вік уже не конкурсний для цього фестивалю..Але, згадуючи умови і переможців, все виглядає так, ніби реально можна "засвітитись" і без грошей, і навіть без внесків.От було би цікаво дізнатись про подібні конкурси..
Як-не-як,надія помирає останньою.Хочу відтягнути той момент,коли вона помре |
Василь | 21 Серпня 2012, о 19:08 |
![]() Користувач |
«Красная калина – 2012» /2012-08-17/
С 6 по 7 октября 2012р. в г. Тернополе состоится V Всеукраинский фестиваль-конкурс искусств «Красная калина – 2012». |
Daryna95 | 21 Серпня 2012, о 19:45 |
![]() Користувач |
.....і навіть тут обов"язковий внесок Се ля ві))) |
ZZ2000 | 21 Серпня 2012, о 23:42 |
![]() Користувач |
kozak - music, Даринко, внески є скрізь і завжди будуть бо організаційні моменти, звукотехніка, світлотехніка та персонал який то все має обслуговувати, оренда площадки чи залу, комуналка і т.п. всьо то повинно бути якимось чином оплочено, а звідси й різні схеми збору коштів від меценатів і спонсорів до внесків... Нікуди не дінешся такий час, так скрізь... |
Daryna95 | 22 Серпня 2012, о 02:05 |
![]() Користувач |
цікаво,чи таке було колись...Навіть та сама "Ранкова зоря" Ніколаєва.. Або навіть сучасна "Червона рута"..
Дивина та й годі |
ZZ2000 | 22 Серпня 2012, о 18:36 |
![]() Користувач |
Ага, ну-ну, "Утренняя звезда" - там Юрко таку "капусту" рубав, що мамцю моя... І було за що, пів рос. попси через нього пройшло, а тепер уже "звёзды". :))) |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти