Василь | 24 Серпня 2012, о 09:43 |
---|---|
Користувач |
Не знаю , чи потрібна ця тема , але мене просто "вбиває" страшна безграмотність деяких користувачів. Зрозуміло , що не вимагаються знання всіх орфографічних і пунктуаційних правил , але ж Ви,шановні користувачі, є носіями культури. На Вас дивляться українці зі всього світу! Деякі приклади ( не вказую на особистості з етичних міркувань): "В жЕву" тобто "вживу" (дві помилки в одному слові!) , "зараС" тобто "зараз". Деякі очевидні речі потрібно просто знати! Перепрошую , кого образив , але все ж таки... |
gengen2 | 23 Листопада 2012, о 19:47 |
Користувач |
Василь! Якщо є тільки три класа ЦПШ то на більш не розраховуй |
Yulianovich | 24 Листопада 2012, о 15:30 |
Користувач |
Підтримую! Безграмотність це ганебна річ. Не уподібнюймося "проффесорам". |
Юрій Бульбах | 1 Грудня 2012, о 00:03 |
Модератор |
gengen2, не "класа", а "класи", перед "то" слід ставити кому, а в кінці речення крапку. |
oleg332 | 29 Грудня 2012, о 14:43 |
Користувач |
Підтримую! Тема потрібна. Розділові знаки "безграмотним" ще можна пробачити. А от елементарні слова навчіться писати! Не спотворюйте рідну мову! |
unclehaphap | 29 Грудня 2012, о 15:49 |
Користувач |
Як то добре, що при співі не видно кривого правопису :) ... |
oleg332 | 30 Грудня 2012, о 12:57 |
Користувач |
Дядько Хапко, при співі, буває, спотворюють мову по-своєму.В кожному регіоні нашої держави є своя внутрішня.Звичайно, розділових знаків там неможливо побачити. Декілька слів хочу сказати про написання тексту користувачами. Іноді не можу зрозуміти речення, яке пише користувач, бо в кінці немає знаків ! ? ні крапки. Хтось щось написав - а ти відгадуй ! Пропоную створити тему, в яку можна буде заносити найяскравіші неграмотні тексти.Буде своя дошка пошани.(Авторів вказувати не потрібно). |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти