Віталік Вус | 27 Вересня 2012, о 16:30 |
---|---|
Користувач |
Доброго здоров"я панове клавішники.Муляє мене тут одна штука:синти,в яких корпуса мають світле напилення(KORG Pa,YAMAHA motif,Ketron,тощо),мають одну паскудну властивість:облізає власне напилення.Час від часу протираю синти,але боюся що зітреться фарба,написи і т.д.Хто що використовує для таких цілей,які речовини і матеріали,щоб не шкодили косметичному стану інструмента,а в ідеалі-ще й захищали його від зовнішніх впливів?Дякую |
Bogdan Nestor | 27 Вересня 2012, о 19:33 |
Користувач |
Старі добрі лабухи обмотували клійонкою) |
Yulianovich | 27 Вересня 2012, о 19:47 |
Користувач |
Віталік, так вже є в житті, що все старіє і зношується. Будь-який музичний інструмент, що має сліди використання, від того хіба виграє. Обклеювання плівкою - прояв рагулізу і жлобства. |
Віталік Вус | 27 Вересня 2012, о 21:58 |
Користувач |
Обклеювати плівкою неприпустимо,бо під целофаном конденсат нікуди не дівається і окислює все і вся.По тій самій причині відмерли силіконові чохли до телефонів.Про рагулізм і жлобство абсолютно погоджуюся....Будь-який музичний інструмент, що має сліди використання, від того хіба виграє...Може і так,але я не хочу працювати на пошарпаній і зашмугляній mo6.Перше:трохи задорога,щоб ставитися до неї пофігістично,бачив один печальний приклад того,як виглядає Ра50 на який всім наплювати:-(...трагічне видовище.Ну і друге:просто натура в мене така-шаную речі.А спрей для LCD це ідея!Хто ще якісь версії підкине? |
Yulianovich | 27 Вересня 2012, о 23:25 |
Користувач |
Порохи змітаю звичайни пензлем. Мию ватним тампоном, змоченим звичайною водою. Плин до моніторів теж роз'їдає фарбу і написи. |
Bogdan Nestor | 28 Вересня 2012, о 02:57 |
Користувач |
А ше таке питання, по догляду) |
Богдан Іванишин | 28 Вересня 2012, о 13:02 |
Адміністратор |
Я такі "речі" видуваю компресором, або в крайній випадок пилосмок... |
Володимир Боршош | 28 Вересня 2012, о 15:54 |
Користувач |
Перед початком гри ЗАВЖДИ мию руки з милом, після роботи протираю інструмент сухою фіброю. |
unclehaphap | 28 Вересня 2012, о 16:23 |
Користувач |
>>Як прочистити заглибини по яких їздять фейдера, от наприклад в Yamaha motif es/xs/xf, там я думаю файно порохи збираються, шоб не глючило потім? Балончики зі стисненим повітрям, зубочистки, вата, але обережно, аби не пошкодити резистивний шар... |
Yulianovich | 29 Вересня 2012, о 09:43 |
Користувач |
Перш за все потрібно накривати синтюки якою лахою, коли на них не граєш (вдома). Ну а далі все як каже Дядько. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти