Hollow Man | 29 Вересня 2012, о 05:57 |
---|---|
Користувач |
Панове,маю до Вас прохання.Хто підкаже координати хорошого майстра ,котрий зробив би профілактику для пульта STUDIOMASTER CLUB-2000 і підсилювача CROWN XLS-402.В пульті здохли 2 фейдера,та й електроліти міняти пора,а в підсилювачі теж електроліти ,ну і каскади перевірити треба.Одна проблема,з якою багато хто зіштовхувався,це власне майстри.Одні понти ганяють,що їм вигідніше склепати підсилювач самим і продати, ніж займатися ремонтом,другі взагалі поняття не мають в апаратурі,треті випаюють дорогі деталі і впаюють фігню ,а ціни луплять катастрофічні.Що поробиш-ринкові відносини.Панове,підкажіть,будь ласка,до кого можна звернутись ,буду дуже вдячний.З повагою.Михайло. |
schumi | 2 Жовтня 2012, о 15:10 |
Користувач |
Як на мене вкладення не варті. Нормально перебрати -роботи тьма, тому за копійки хороший майстер мучитись не буде, та й теперішні комплектуючі довго не протянуть так як якість запчастин бажає бути кращою..... Шукати елементну базу з дорогих, якісних запчастин - тьма грошей в старий апарат просто не вартує вкладати. |
Hollow Man | 16 Жовтня 2012, о 00:01 |
Користувач |
Шановний пане,це якраз випадок,коли краще відремонтувати старий,перевірений апарат.Наприклад ,я свій Studiomaster не проміняю на жоден сучасний мікшер(порівнював уже).Не охота,просто купувати обладнання,котре є в любій радіомайстерні.Я ЛЮДИНУ шукаю!Невже повимирали? |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 16 Жовтня 2012, о 01:27 |
Користувач |
Ви де проживаєте? |
Hollow Man | 13 Листопада 2012, о 23:49 |
Користувач |
У Львові. |
Віталік Вус | 14 Листопада 2012, о 00:14 |
Користувач |
Є один чоловік,збираюся зайти до нього з мікшером.Якщо зробить гарно-дам координати. |
Семен | 15 Листопада 2012, о 21:31 |
Користувач |
Віталій Перевозчиков ремонтує, і можливо і ще раз можливо запитатись пана Василя 2SC |
VASILI | 16 Листопада 2012, о 17:34 |
Користувач |
до Генека на патона 066 3933674 |
Hollow Man | 17 Листопада 2012, о 14:18 |
Користувач |
Вітаю панове.Щиро вдячний всім,хто відгукнувся.Панове Віталік,та Степан,чи не могли б ви додати детальнішу інформацію.І чи не можна було б при зустрічі з майстром надати посилання(від кого прийшов).Вибачайте,може занадто наглію,але рекомендації,все таки,справа важна.Натомість в любий час запрошую до себе на каву. ресторація"БАЛЬОВА САЛЯ" вул.Японська-7,район Політехніки.тел.0981007383. |
Семен | 19 Листопада 2012, о 21:10 |
Користувач |
Віталій Перевозчиков 095-409-07-95 на Тургенєва - де баня, а можна і до Геника на Патона - телефонуйте одному з них і домовляйтеся - думаю допоможуть. Офф. В Бальовій Салі - цього літа був на весіллі - у Вас дуже смачно готують. Музики правда були запрошені - також сподобались |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти