DJAL | 19 Жовтня 2012, о 16:00 |
---|---|
Користувач |
Всеж таки шанс такий є. Адже начиння мікрофона таки не показують. Доведеться надіятись лише на себе, совість продавця, і вдачу. Я бачу існує багато китайських підробок, що ззовні мало відрізняються від оригіналу. Не маючі повної інформації про одиницю товару можна й помилитись. |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 19 Жовтня 2012, о 17:08 |
Користувач |
Адже начиння мікрофона таки не показують та ніхто там не зморочується підмінами (особливо на європеському)...це прерогатива "наших " мастаків.
Якщо нові то багато шансів , що китайське виробництво - вихід брати старіші в доброму стані.І в ціні набагато дешевше і якісніше. Так свій радіо комплект SHURE EC 4 (made in USA ) , ціна нового була біля 5000 євро, вдалось купити за 490 євро .Але такі чудеса рідко трапляються. |
pete fedyshyn | 19 Жовтня 2012, о 17:28 |
Користувач |
В мене було так, я запитав продавця по е-мейлу чи Шур китайський, бо фото було паскудне, він сказав Мексика. Виявилось Китай. Я повернув мікрофон, мені повернули гроші. Ризикованими є лоти, де вказано, що повернення не приймається, але там ціна зазвичай нижча. |
DJAL | 20 Жовтня 2012, о 22:50 |
Користувач |
Дякую за відповідь, мотаю на вус. |
DJAL | 21 Листопада 2012, о 15:38 |
Користувач |
Прошу поради, зайшов на "ебей", здибав добру купу мікрофонів SM58, здавалось за низьку вартість 30-100 доларів. Причому деякі радіо. Зрозуміло, що більшість вживані, та чи це є їх реальна вартість? Чи варто їх купувати? (http://www.ebay.com/ та http://picclick.com/SHURE-SM58-UT2-DD4UT2-WIRELESS-170919339507.html). Крім того я англійській не дуже, тому не зміг розібратись, як з оплатою, як з доставкою, та як проводиться купівля. Що не по темі, напишіть на AlexVerbka@ukr.net |
Yulianovich | 22 Листопада 2012, о 00:23 |
Користувач |
Олександр, новий SM-58 в США і коштує 100$. Що ж до вживаних, то час від часу і на minus.lviv проходять по 80-100 баксів. Ціна що тут, що там майже однакова. Але це я не по магазини. Недавно придбали б/в SM-57 за 400грн. Новий в "Трембіті" 1500грн., а в США він коштує 100$.))). |
DJAL | 22 Листопада 2012, о 20:28 |
Користувач |
Ігоре, вточніть, будьте ласкаві, для мене особисто, чи є сенс купувати мік бувший у використанні при умові що його стан "добрий". Я наче зрозумів, що тут наче нічого поганого нема (окрім, можливо, кількох подряпин на корпусі обо що), та трішки всеж таки страшнувато. |
Yulianovich | 23 Листопада 2012, о 17:53 |
Користувач |
Олександре, тут кожен тут кожен обирає позицію собі сам. Якщо брати прагматично, то проаудіообладнання розраховане на тривалий час експлкатації. Але, як і все технічні засоби, може виходити з ладу. Для мене особисто придбання вживаного не є психологічною проблемою. Ще недано користувався SM-58 який мав більше 20-ти років. Порівнював задля цікавості з багатьми аналогічними мікрофонами різних років випуску. Різниці в звуці НІЯКОЇ. Коли його продавав, то купив новий гриль і пофарбував. Новий власник не нарікає. |
Валерій Ігорович | 3 Грудня 2012, о 17:05 |
Користувач |
А нашо тобi стiльки мiкрофонiв? Ти шо iх зiбрався солити? |
DJAL | 3 Грудня 2012, о 17:57 |
Користувач |
Солити. Аж ніяк. Необхідно лише обрати і бажано не підробку. Якщо маєте власний рецепт, як не втрапити в халепу, поділітся. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти