Анатолiй | 9 Лютого 2015, о 12:12 |
---|---|
Користувач |
Треба використовувати Style Converter 3.0 (йде у комплкті на диску) |
korg5 | 9 Березня 2016, о 14:31 |
Користувач |
Для zorych.... Щоб зберегти віддстроєний стиль. Це недостаттньо зберегти його в (юзер стиль). Бо всі настройки стиля ( то шо накрутили) зберігаються в перфоманс разом зі звуком через (Write) в вільну ячейку із 128 перфомансів. А потім в банк для швикогого достопу.. Якщо не зрозумієте звертайтеся розкажу Вам всьо докладно.. |
Роман | 26 Жовтня 2016, о 21:39 |
Користувач |
Вітаю всіх!! Приймайте новенького в ряди власників Roland GW 8. Після перечитування всього форуму щоб не задавати лишніх питань прошу допомогти з прошивкою. Бо за відсутністю функцій редагування та створення стилю я зрозумів що в мене версія 1.0 (якщо не помиляюсь). Ссилка що знайшов на форумі не робоча в мене (((( Щиро дякую, всього доброго та віри кожному у краще майбутнє!! |
Ivan777 | 29 Листопада 2018, о 14:43 |
Користувач |
Доброго дня! Підкажіть будь-ласка хтось де можна дістати екран до Roland gw8. Буду щиро вдячний за інформацію. |
Ілля | 30 Листопада 2018, о 17:00 |
Користувач |
https://produto.mercadolivre.com.br/MLB-708334016-display-teclado-roland-gw8-juno-stage-prelude-novo-original-_JM |
DarkMen | 10 Січня 2019, о 13:57 |
Користувач |
Тоді треба качати мануал англійською мовою і перекладати.
тільки то вийде така пурга якшо перекладати в гугл переводчику, чому виробники не роблять інструкцію хоча б на російській мові, я вже не говорю про українську |
sania30 | 8 Вересня 2019, о 12:12 |
Користувач |
Вітаю. Таке питання по роланд wg8. У звязку з інтенсивною а також агресивною експлуатацією ( мороз, волога, пилюка) за 6 років даний інструмент потребує заміни кнопок (мікриків). Уже міняв 2-3 рази на те що знайшов в інтернеті, але то такий китай що просто капець, якщо оригінальні прослужили майже 6 років то нові відмовляються взагалі працювати через місяць-два. Надоїло уже перепаювати. Підкажіть хто знає, де можна замовити хороші "мікріки" щоб раз і на завжди. За ссилочку окреме спасибі |
IWAN2015 | 10 Вересня 2019, о 10:52 |
Користувач |
Кнопки двох чи чотирьох контактні? |
sania30 | 13 Вересня 2019, о 10:26 |
Користувач |
Двох контактні |
IWAN2015 | 13 Вересня 2019, о 15:05 |
Користувач |
Я вже раніше писав, в тюнерах STRONG 7700 (їх вже давно на мусорник повикидали) стоять хороші мікрики - рекомендую... Якщо тре - вишлю пару шт. (на пробу) Новою Поштою за ф. пива! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти