Yulianovich | 21 Жовтня 2012, о 18:19 |
---|---|
Користувач |
В останній час великий попит є на пісні мегапопулярного "Дзідзя". Оригінальних фонограм в мережі катма. Все якість кастрації та нарізки. Хто як виходить з ситуації? |
Андрій | 21 Жовтня 2012, о 19:57 |
Користувач |
Вітаю вас Ігор ! Маючи в свому репертуарі оригінальні мінусовки "Дзідзя" то ще половина роботи, потрібно ще правильно володіти вокалом щоб сприймали люди. |
Юрко (DJ ... | 22 Жовтня 2012, о 12:43 |
Користувач |
А ми стараємся Дзідзьові речі стараємся грати на самограю... Навіть стиль прописував спеціально... |
Віталік Вус | 22 Жовтня 2012, о 13:31 |
Користувач |
Катма?Та скільки завгодно,правда більшість з беквокалом. |
Yulianovich | 22 Жовтня 2012, о 17:36 |
Користувач |
Я щось і не зустрічав справжніх оригінальних мінусів "Дзідзя". Так ..., різні нарізки та задавки з повноцінним плюсом в приспіві. Бек вокал це таки зовсім інше. |
Андрій | 22 Жовтня 2012, о 20:11 |
Користувач |
Оригінальних мінусовок "Дзідзя" можливо ще і не має ,вони можуть з`явитися дещо пізніше як появляються інші мінусовки. Мені і цих нарізок цілком вистачає, кожному своє звичайно хочеться оригіналу. |
Долинський ТАЛіСМАН | 23 Жовтня 2012, о 01:11 |
Користувач |
У нас все простіше - ми "бидло" не співаємо. Інша справа-М.Хома. |
Юрко (DJ ... | 23 Жовтня 2012, о 10:59 |
Користувач |
talisman - А як його не співати, як люди просять? В мене відколи Дзідзьо появився, не було ні однієї халтури, щоб не спитали за "Гопа-гопа" або "Істерику"... |
edeljveys | 7 Червня 2013, о 01:15 |
Користувач |
Чи змінив Талісман свою думку теперка? |
ZZ2000 | 7 Червня 2013, о 10:30 |
Користувач |
Вважаю що музики повинні виконувати ті речі які саме їм добре йдуть, а то буває слухаєш воно одну річ яка саме йому підходить і добре в нього звучить співає чудово, а іншу, хоч вона і мегапопулярна, партачить так що вуха вьянуть тому що "не для нього вона" та річ і ніколи в нього не буде звучати добре. Так ні ж хапає її волоає як бик на привьязі бо ж мегапопулярна пісня... А без неї що не замовлять більше ніколи в житті на банкет чи весілля. Погодьтесь що є таке скрізь і виглядає то як клоунада... Голосочок має слабенький, а пнеться тим Дзідзьом чи Лєпсом поки не порветься зовсім....ІМХО |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти