Олександр Соколюк | 2 Листопада 2012, о 22:39 |
---|---|
Користувач |
Якщо хтось таку тему підіймав, то текніть носом!)) я не ображусь! Шановне панство постала така маленька проблема! Буду виготовляти пару сабів для роботи на вулиці на виїздах. Відверто кажучи я ни є прихильником МАГів но в цій ціневій катигорії вибра два кандидати, знаю що по потужності вони трішки різні, але давайти потужність не будем брати до уваги! Отже по якості якому дати перевагу, і чому, та хотів би почути відгуки людей які може порівнювали їх лоб у лоб! ДЯКУЮ |
ZZ2000 | 2 Листопада 2012, о 22:59 |
Користувач |
Дивлячись для якої конструкції бокса брати ту чи іншу головку. Для БП4 наприклад, чи для ТНМ15, або ФІ. Subsonic з вегалабу розрахував досить вдалу конструкцію БП4 для М1501 там форумчани деякі збирали її і я читав в коментах були надзвичайно задоволені звуковим тиском до 110Дб на робочій полосі частот 40-75Гц, конструкція дозволяє вливати в неї майже 900 на 8 Омах. Я й сам нею загорівя... Думаю зимою коли часу буде вільного більше нею зайнятись дуже вже проста та ефективна хоч і капризна трохи. |
Олександр Соколюк | 2 Листопада 2012, о 23:15 |
Користувач |
Взагалі то планую ТНМ15, но бандпас теж було б цікаво розглянути! Но якщо можна силочку на той пост де говориться про БП на 1501 бо сскільки перечитував ту вітку , але щось іменно на ці коментарі непотрапляв!))) |
ZZ2000 | 2 Листопада 2012, о 23:28 |
Користувач |
Тре поритись по закладках десь я її зберігав, найду кину в приват |
Олександр Соколюк | 2 Листопада 2012, о 23:45 |
Користувач |
ОК!))) |
Олексій | 3 Листопада 2012, о 10:46 |
Користувач |
Мені теж силочку, якщо можна. |
nachtigall_ua | 3 Листопада 2012, о 20:31 |
Користувач |
Думаю за інфою про ТНМ15 буде найкраще зайти на сторінку до великого шанувальника "тапків" Андерса Мартинссона, http://www.martinsson.cc/ до речі чоловік вказує на яких саме головках його "тапки" працюють найефективніше та ще й для різних дюймів |
Олександр Соколюк | 6 Листопада 2012, о 18:45 |
Користувач |
Думаю за інфою про ТНМ15 буде найкраще зайти на сторінку до великого шанувальника "тапків" Андерса Мартинссона Цю тему я давно вже опрацював! Попробую пояснити вчім проблема, динь МАГ М1580 стає в ці бокси нормально. Но є така ідея підігнати бокси під МАГ М1501, але цего дінаміка під рукою немає що б можна було познімати його параметри і послухати на шо він здібний, а куляти заради експеременту щось недеже хочиться! Інформації на офіційному сайті МАГа чесно кажучи я взагалі не вірю, от і хотілось би почути враженя людей які з ним мали справу! |
Олександр Соколюк | 7 Січня 2013, о 16:51 |
Користувач |
У магів зявився недавно в продажі його нов-старий витвір М 1503! Цікаво попадав він комусь в руки, хтось його вже пробував катати?? |
sergejkushnir | 7 Січня 2013, о 18:57 |
Користувач |
А також у них зявився новий 15" динамік 1555. Який має 600ват потужності Його ставлять в акустику 554/1 http://magaudio.biz/production/loudspeaker_systems/md_series/md-554/ з 2" драйвером 200м. EV, ТХ 1152 по давці курить в стороні |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти