moozon | 6 Листопада 2012, о 18:20 |
---|---|
Користувач |
Шановне паньство всім доброго вечора. Хочу знати вашу думку щодо ALESIS MIDIVERB 4 і soundcraft epm12 , |
Yulianovich | 6 Листопада 2012, о 18:48 |
Користувач |
Про ці прилади писано-переписано. (І на цьому форумі також). |
Hollow Man | 17 Листопада 2012, о 14:00 |
Користувач |
Моє шанування панове. Сьогодні ЗНЯВ оголошення про продаж ALESIS MIDIVERB-4. Цей ревер служив мені вірою і правдою 12 років і до сих пір як новий. Подарували мені на день народження BOSS VE-5. Цяцька дійсно класна,але як не крутив-добитися того об,єму,глибини і плину вокалу я так і не зміг. Отож прийняв рішення не продавати,тим паче,що бакс росте,як на дріжджах. Врешті вирішив їх спарувати до купи. На виході-БОМБА. (Привіт" щасливим" власникам лексиконів). Про MIDIVERB-4 ,співвідношення ціна-якість -5 зірочок з п,яти. В парі з хорошим пультом,акустикою,та мікрофоном дає відмінний ефект (просто допомагає співати). |
zenik | 20 Листопада 2012, о 22:22 |
Користувач |
Я також задоволений ALESIS MIDIVERB-4 СУПЕР!.... |
Yulianovich | 21 Листопада 2012, о 16:56 |
Користувач |
В певних навколомузичних колах домінує думка що серед чотирьох моделей Midiverb-ів найвдаліша II-а. Ми користувались і II-им і IV-им. Останній продали, надто синтетично звучить. IMHO. В II-му є цікаві холи та специфічний хорус. Використовуємо проц на барабани і гітару, продавати не збираюсь. |
Senyutovych | 26 Листопада 2012, о 18:09 |
Користувач |
В четвертому ще буває деколи хвороба з таблом. Перестає світитися чи може там лампа перегорає. |
Labuc | 31 Жовтня 2016, о 10:27 |
Користувач |
Доброго дня,колеги! Може хто допоможе з готовими пресетами на alesis midiverb 4 ?Цікавить хол+ділей.Буду дуже вдячний. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти