Денис Главацький | 10 Листопада 2012, о 17:27 |
---|---|
Користувач |
Доброго вечора панове!!!!!!! Допоможіть мені, Як встановити операційну систему Roland E-50????????? буду вдячний |
unclehaphap | 11 Листопада 2012, о 12:08 |
Користувач |
Я ж вже давав посилання на архів, де є файли для обновлення та інструкція... |
Анатолiй | 11 Листопада 2012, о 15:54 |
Користувач |
В первом предложении инструкции по обновлению ОС написано: для обновления ОС необходима PCMCIA карта с 6Мб свободного места. Дальше. Обновление длится 8 минут. Дальше. В течение обновления рекомендуется обеспечить бесперебойное питание, чтобы не "потерять" инструмент. А дальше по тексту: E-50/E-60 Version 1.11 Updating Instructions Prepare the memory card to accept data (подготовить карту с принимаемыми данными) 1. Insert the memory card into the PCMCIA Adapter. (Вставить карту в PCMCIA адаптер) 2. Insert the PCMCIA with memory card into the E-50/E-60 PCMCIA slot and switch on the E-50/E-60. (Вставить PCMCIA-адаптер с картой памяти в PCMCIA-слот и включить Е-50) 3. If your memory card has already been initialised using an E-50/E-60 you can go directly to step 5. (Если Ваша карта уже была инициализирована в Е-50, то переходите прямо к Шагу 5) 4. Press [DISK & MEDIA] > [FORMAT] > [EXTERNAL MEMORY] ]> [YES] and wait for the format operation to complete. (Нажать кнопки [DISK & MEDIA] > [FORMAT] > [EXTERNAL MEMORY] ]> [YES] и ожидать окончания опереции форматирования) 5. Connect the E-50/E-60’s to your computer using the USB port. (Подключить Е-50 к вашему компьютеру, используя USB порт.) 6. If a floppy disk is inserted in the drive, remove it before proceeding. (Если флоп-диск вставлен в дисковод, то выньте его до процесса). 7. Press [MENU] > [USB DATA STORAGE] > [EXTERNAL MEMORY]. (Нажмите кнопки [MENU] > [USB DATA STORAGE] > [EXTERNAL MEMORY].) 8. On your computer, open the “My Computer” window. (На Вашем компьютере откройте окно "Мой компьютер") 9. Download from the file “E-50 OS version 1.11.zip” (Загрузите файл “E-50 OS version 1.11.zip”)
И т.д.
|
Денис Главацький | 15 Листопада 2012, о 23:20 |
Користувач |
Я так зрозумів що файл операційки треба закинути на флеш-карту, а потім вставляти її у синтезатор!!!!!!!!!! А що робити якщо у мене немае ціеї карти??? Чи е другий спосіб???? Чи можливо встановлювати через USB??? |
unclehaphap | 15 Листопада 2012, о 23:30 |
Користувач |
Купити або позичити. Іншого способу нема. |
Анатолiй | 16 Листопада 2012, о 16:56 |
Користувач |
OS инструмента настроена так, что после его включения при условии удержания при этом определенных кнопок (написано в инструкции, каких именно) программа СРАЗУ переходит к чтениию данных (т.е. файла обновления) с карты PCMCIA, а не к чтению с USB-порта. Это связано с тем, что во время обновления большая часть схемы инструмента не работает, в том числе и USB-порт, а доступно только адресное пространство PCMCIA-карты для переноса с нее файла новой OS - старая OS, обслуживающая USB-порт при этом уже не работает, а работает только подпрограмма переноса информации с PCMCIA-карты во внутреннюю память SSD-накопителя (типа жесткого диска). |
Денис Главацький | 16 Листопада 2012, о 18:47 |
Користувач |
Де можна купити цю флеш-карту????? може у когось е?? Я куплю |
Анатолiй | 16 Листопада 2012, о 21:04 |
Користувач |
Я отримав таке запитання від Романа 1969: "Що можна очікувати від оновлення OS системи в синтезаторі(будуть інші звуки чи стилі?),і чи варто це робити?" Ось що я відповів: "Оновленя частіше ставить за мету тільки ВИПРАВЛЕННЯ помилок виробника. Хоча до Roland E-50 разом з виправленням помилок OS додалось кілька функцій та пунктів меню (в принципі корисних), а також 3 набори барабанів Drum Sets. Стилі і звуки не помінялись. Версії виправлення були такі: 1.0.0 (2006 рік) ; 1.0.3. ; 1.0.6 (так зараз продаються в магазині); 1.0.8 та сама остання версія 1.1.1 (липень 2008 року.) . Але й в останній версії незначні помилки все ж є :-) "
Тут http://files.mail.ru/66R7PB написано, що змінеться в Е-50 при оновленні від 19.04.2007 року. http://www.rolandus.com/products/details/827
|
Денис Главацький | 18 Листопада 2012, о 21:18 |
Користувач |
Ще таке питання; коли пишеш стиль то барабани можна лише в одну доріжку писати, чи ні???????? Чи можна міксувати барабани??? |
Анатолiй | 19 Листопада 2012, о 09:18 |
Користувач |
Можно, но очень сложно. В 16-trk секвенсоре надо создать и вставить МИДИ сообщение SysEX типа "F0 41 10 .............. F7" и на любую дорожку c 1-й по 16-ю можно запрограмировать режим DRUM ПРИМЕРЫ:
F0 41 10 42 12 40 1F 15 02 0A F7 - Drum на 16 дорожке |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти