Vol92 | 10 Листопада 2012, о 21:26 |
---|---|
Користувач |
Всім Привіт! порадьте будь ласка початковому музиканту!... зарас користуюся мікшером стареньким Пм-01 (звук ніби без спотворень), років 2 тому користувався YAMAHA MG 102С то це було таке ГАВ.. звук ніби проходив через клійонку,ледве спекався того пульта. тепер надумав шось прикупити новеньке і бюджетне. скажіть чи варто купляти такі пульти з ревером як Берінджер або щось близьке до нього по ціні? чи вже краще купити окремо ревер і пульт? (маю на увазі бюджетні ревера) |
Yulianovich | 11 Листопада 2012, о 01:02 |
Користувач |
Краще окремо. IMHO. |
pete fedyshyn | 12 Листопада 2012, о 20:24 |
Користувач |
Підтримую |
Lutso | 13 Листопада 2012, о 00:55 |
Користувач |
Берінджер - МИЛО!!! Пульти починаються з Soundcraft, а ревера з Lexicon. Ми не настільки багаті , щоб купувати дешеві речі :) |
Назар Рибак | 13 Листопада 2012, о 08:06 |
Модератор |
І я думаю що краще окремо. |
Senyutovych | 16 Листопада 2012, о 23:00 |
Користувач |
Підтримую. Краще окремо. Бо у Саундкрафтах ревери погані, а у Берінгерах бояться перепаду напруги починають зависати. |
Валерій Ігорович | 3 Грудня 2012, о 16:41 |
Користувач |
Якщо е лишнi грошi то купляй окремо але я думаю що для твоеi дiяльностi i тим паче статусу початкiвця достатньо якогось alesisa або berengera вони не дорогi i процесори у них байдужi тiко не soundcing |
DJAL | 3 Грудня 2012, о 18:15 |
Користувач |
До будь-якого пульта можна підключити зовнішний ревер. Тож якщо вбудований Вас не задовільнить - пізніше можна докупити зовнішний. Я на вечори возю Behringer 1204 fx. Пульт для початківця. Та друзі радять звернути увагу всеж на Saundkraft. Реомендую "пощупати" різні пульти в знайомих музикантів, щоб оцінити їх якості, тоді й робити вибір, не забуваючі істину "кожен своє болото...." |
Юрко (DJ ... | 5 Грудня 2012, о 12:04 |
Користувач |
Дійсно, краще окремо. Я дивлюся на те з двох сторін - практичної та якісної. Якісна: зовнішній ревер, на то він і є окремий моноблок, в якому розширені ф-ї настройки та програмування девайсу, а не одна ручка вибору програми, як у більшості пультів, тому і звучання в нього відповідне. А практична - уявимо, що в пульті "вилетів" ревер, ну буває таке, погодьтеся, і ви несете в ремонт пульт цілий, а як халтура випадає, гарно чіхаєтеся в голову, де пульта взяти, а якщо окремо, то свій ревер в ремонт, а в сусіда позичив реввер, підключив до свого пульта і працюєш. Єдиний мінус - багато комутації. Вже багато років працюю на Alesis MidiVerb 4 і задоволений - пультів поміняв штук 5, а ревер той самий.))))) |
Pan Kotskiy | 11 Квітня 2013, о 16:56 |
Користувач |
Всі хором кажуть . що краще окремо... Звісно що краще, але не газуйте.... є варіанти..Одні з кращих реверів Lexicon та Alesis. Їх ставлять в пульти? Так... в деякі пульти ставлять прямо серійні моделі реверів - ефектів. Зручно? Дуже... так само звукові процесори... Навіщо купувати DBX, комутаціїї, настройки... все вже скомутовано! Варіанти Є! Я, наприклад - задоволений... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти