pete fedyshyn | 11 Квітня 2013, о 17:21 |
---|---|
Користувач |
Одні з кращих реверів Lexicon та Alesis Залежно які моделі, в Lexicon серія PCM - шикарні апарати , MPX - могло би бути, а серія MX - взагалі не звучать і від Lexicona там хіба назва. Alesis Midiverb 2 -добре звучить, інші так собі. А в пульти хіба в дорогі цифрові ставлять нормальні ревера, а в бюджетних то пародія. |
sergejkushnir | 12 Квітня 2013, о 18:47 |
Користувач |
Якщо їх туди і ставлять то обрізають по регулюваннях і настройках, а щей в бітності АЦЦА конвертори слабі, тому звучання в них посереднье і грязнувате Краще все таки окремий повноцінний ревер, де можливо настроїти, зкомбінувати пресети під свій смак, тай по якості обробки на голову вище встроєнних в пульт |
Pan Kotskiy | 14 Квітня 2013, о 16:29 |
Користувач |
Погоджуюсь... краще, якщо пожертвувати компактністю та мобільністю... Але якщо мова про якісний, професійний звук - звісно окремо... |
Вадим | 25 Квітня 2013, о 12:51 |
Користувач |
Може це буде звучати з моїх вуст наявний приклад і смішно, но я всетаки скажу. Коли вийшли ЛСДі телевізори які можна використовувати як монітор до компа, я зразу не був ЗА. Не може працювати добре купа, гімна (вибачте) в одній коробці. Сусід перед тим як купити такий телевізор довго зі мною спорив. Він вважав себе грамотнішим,але всетаки купив. Пройшло пару місяців, сусід почав хвилюватися що не так телевізор показує як показував. Завіз там де брав,вернули гроші. Поміняв він три не погані бренди,але все не то. Потім через півтора року каже: Вадим ,ти був правий на всі 200. Купив чисто телевізор тай маю спокій. Так само і мікшер. Я завжди за те,що кожна техніка має і виконує свою функцію.Мікшер має бути мікшером,а ревер ревером. Маю окремо і дуже задоволений. Навіть мав Електроніку, яку зараз продаю,але і вона теж не погано звучить. Беріть окремо і не дивіться на бренди. На таку техніку в нас грошей не хватить,щоб відповідало все чітко. Хай щастить. |
petrovich7 | 24 Липня 2013, о 09:47 |
Користувач |
ну якщо брати повер мате то краще пульт а взагалі краще окремо |
Igor_Gnativ | 24 Липня 2013, о 19:47 |
Користувач |
PRESONUS 16.0.2. можна на початок купляти.А якщо нема бюджету то найкращий варіант ALESIS MULTIMIX 12 FIREWIRE. |
Вячеслав Нашемпа | 24 Липня 2013, о 22:22 |
Користувач |
На мiй погляд краще купити dynacord powermate 1000-2 i всi проблеми i питання вiдiйдуть на другий план- це якiсть звуку, мобiльно,одна бiда - цiна.
|
Віталій Коваль | 16 Серпня 2013, о 14:44 |
Користувач |
Я думаю,що варто купляти пульта з ревером.Але треба відштовхуватись від своїх потреб та бюджету. Я працюю в трьох ресторанах по замовленнях,в одному -Presonus цифровий з 2ма реверами,в другому-Ямаха з ревером+Alessis nanoverb,в третьому -Ямаха+ Lexicon MX400. Ще маю одну апаратуру на виїзд,там Roland VM 3100pro(також 2 ревера). Правильно було сказано - Якщо незадовільнить вмонтований,то завжди можна комутувати окремий. На БЕРІНДЖЕРИ та все дешеве китайське не варто тратити гроші. Ямаха мені неподобається,але поки що немає грошей на ДІНАКОРД. Як на мене,то ревер має бути з двома процесорами та пристойно звучати ,а те чи вбудований чи окремий це не важливо.Ви ж не крутите завжди ручки на ньому,раз добре накрутити на свій смак достатньо,потім собі корегуєте.Дуже добре,якщо ревер має юзерні пресети,можна під окремі пісні інший ефект ставити.Важливо коли є кнопка ТАР. Невірне поняття "для початківця".Яка різниця?Якщо людина перший раз купляє апаратуру і має гроші на фірмовий комплект,то чому купляти всяке китайське дешеве?Тут важливий також -бюджет.Є багато людей в яких перша машина мерседес,а не жигулі. |
Studio | 16 Серпня 2013, о 17:55 |
Користувач |
|
Лесюня Парубоча | 16 Серпня 2013, о 23:10 |
Користувач |
"треба відштовхуватись від своїх потреб та бюджету" |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти