sania30 | 24 Листопада 2012, о 11:37 |
---|---|
Користувач |
Народ, є готовий мінус на цю пісню, мінус на мій погляд набагато цікавіший оригіналу, мінус не мій, є український текст вже мій (вірніше тільки заспів мій), питання: хто може набекувати бек вокал? Бек потрібен в другій частині заспіву (там де треба говорити), ну і звичайно в приспіві. Пробував зробити сам - невиходить. Ось текст:
Приспів:
Бара- бара- бара, Бере- бере- бере програш А я живу в селі, кругом одне болото, і в кожного у клітці рохкає свинота За то по вечорам у нас народ гуляє, бо в клубі на баяні гарно я лабаю Всі тут дуже добре скачуть, виступив на лобі піт Я на баяні вмію грати португальський супер-хіт Популярний на весь світ…. соло… Приспів програш А клуб усе гуде, хоча вже друга ночі, а в хлопців вже давно посолов`їли очі На дворі темна ніч, дівки усе танцюють, а п`яні парубки дівок своїх цілують Всі тут дуже добре скачуть, виступив на лобі піт Я на баяні вмію грати португальський супер-хіт Популярний на весь світ…. соло… Приспів Мінус скину на мило, якщо хтось візьметься за це, наперед дякую, (якщо щось не буде клеїтись з текстом, дозволяеться редагувати текст) |
Dj LeGo | 15 Грудня 2012, о 14:02 |
Користувач |
А ви в авторів цього мінусу попросіть хай на бекають.... Це мінус походу студії експрес???? Там не дуже люблять коли їх матеріали розповсюджують |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти