Юрко (DJ ... | 9 Грудня 2014, о 14:30 |
---|---|
Користувач |
Хай. Тобі друже треба на вернісаж чухати... Бо по Львову подібних точок не знаю, хіба в гугла спитай. А загалом знайомі мої замовляли в якогось дідуся в Закарпатті - він там все по феншую руцями робив... Але то не дешево вийшло. Коли доляр по 5-ть був, то вони щось чи 200 баксів з дорогою попали. |
Yulianovich | 9 Грудня 2014, о 19:06 |
Користувач |
Колись подібним торгували на Косівському базарі. Але я там був останній раз років 25-ть назад, то боюсь що ситуація змінилась. Гей, хто з Прикарпаття, озовіться!!! |
Віталік Вус | 9 Грудня 2014, о 20:28 |
Користувач |
Коли доляр по 5-ть був, то вони щось чи 200 баксів з дорогою попали. то за один екземпляр?! |
jktu | 9 Грудня 2014, о 20:49 |
Користувач |
Тільки без образ.Хочеш зробити добре зроби сам.Те ,що сьогодні на ринку під гуцульську автентику-дороге непутьове гавно і не завжди ,та ні завжди низької якості розраховане на попитих туристів.Справжні шкіряні пояса або достойні кептарики коштують захмарно дорого і прирівнюються до витворів мистецтв (невпевнений що така категорія Вам потрібна).Коротше хвантазія плюс гуманітарка відриваємо рукава,пришиваємо заводсьві ткані лєнточки,шнурочки.ПОяса мулж з дермантухи (обов"язково щоб була жостка основа) і все буде ГУД. САйт по вишиванках нижче http://wyshywka.com/ З повагою до всіх майстрів які якісно роблять свою роботу!
|
Тiнь | 9 Грудня 2014, о 22:07 |
Користувач |
Віталь Вус. А де Ви таких клоунів на відео відкопали ? І не майки кольорові треба,а дійсно костюми клоунів! Над репертуаром ліпше попрацювали ! |
Юрко (DJ ... | 10 Грудня 2014, о 08:49 |
Користувач |
Та за все, а не за один... Якби за один, то би був епічний ппц... |
jktu | 11 Грудня 2014, о 18:16 |
Користувач |
Який саме з цих гаджетів Вам потрібний?
|
Віталік Вус | 12 Грудня 2014, о 18:53 |
Користувач |
На світлині бачу лише один предмет,який можна назвати словом "гаджет"-файку.Не сказав би,що вона мені потрібна. |
SaBmSv | 18 Грудня 2014, о 21:28 |
Користувач |
в нше время лучше шить чем покупать по таким бешенным ценам! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти