sonar | 26 Листопада 2012, о 20:54 |
---|---|
Користувач |
Привіт. Підкажіть будь-ласка хороший мундштук для тенор саксофона. Бюджет до 1000 грн. Чи можливо за такі кошти купити хороший мундштук? На які бренди звернути увагу? |
Микола Богданович | 28 Листопада 2012, о 11:36 |
Користувач |
Якщо вам потрібен ебонітовий мундштук то можна замовити в магазині 8 Нота Brilhart. Його ціна буде десь 850 грн |
Микола Богданович | 28 Листопада 2012, о 11:37 |
Користувач |
А так є дуже багато достойних марок мундштуків. можете ознайомитись тут http://saxforum.org/forumdisplay.php?f=102 |
Віталій Коваль | 6 Грудня 2012, о 23:25 |
Користувач |
BergLarsen.Але треба пробувати,особисто я граю на бронзовому.
|
MаряN&Ko | 10 Травня 2013, о 22:35 |
Користувач |
отто лінк тоне едж класний теж пасть 8 підходить майже всім |
Богдан Дубик | 16 Травня 2013, о 18:17 |
Користувач |
Грав на отто лінку 6,після того як попробував ріко роял м7 лінка відклав в коробочку,замовив на ебеї ріко обійшовся в 75 долярів з доставкою!!! |
SHARIK | 17 Травня 2013, о 09:30 |
Модератор |
Богдан Дубик. Можна більш детально про порівняння ( Лінка і Ріко), мова йде про тенорові, чи альтові мунштуки??? Мені особисто альтовий RICO ні В5 ні С#7 не виправдав надії ( м7, якщо це альтовий) не пробував. Для тенора все таки рекомендую SELMER, Berg Larsen( ебоніт),Otto Link, Vandoren ( метал) |
вася | 21 Листопада 2014, о 07:38 |
Користувач |
Хочу запитати. Я вчуся грати на тенорі (самоучка), маю мундштук якийсь китайський, але звик до його розміру пасті. думаю купити кращий, але як мені визначити розмір мого мундштука, щоб взяти аналогічний? |
Віталій Коваль | 22 Листопада 2014, о 23:41 |
Користувач |
Я би рекомендував пробувати різні фірмові мундштуки.Розмір пасті-це відносне поняття, в різних виробників розміри не співпадають.Візуально -це відстань між тростею і мундом,але є ще багато факторів мундштука які впливають на комфорт при грі та звучання,наприклад: кут зрізу,мостовий(кількість мостів) чи ні,матеріал з якого виготовлено,лігатура і т.п..Також від тростини залежить забарвленість. |
вася | 5 Грудня 2014, о 21:19 |
Користувач |
А хтось знає, де у Івано-Франківську можна купити мундштук до тенора недорого,але якісний , можна навіть б/у.??? |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти