Jurchyk | 11 Грудня 2012, о 14:03 |
---|---|
Користувач |
Добрий день усім! Цікавить мене ремонт такого апарату yamaha psr 2000. Носив до одного майстра так він не може справиться з нею. Сказав що потрібно такі плати MD64117709F80A, CPU IC 100. Що це за плати? Де їх дістати? Скільки коштуватиме її ремонт? |
Юрко (DJ ... | 11 Грудня 2012, о 14:13 |
Користувач |
Судячи по абревіатурах, в твої клави полетіли "мозги" (плата процесора, ОЗУ та банків ПЗУ). Тота друга плата, точно не знаю, але у мої старій ямасі з MD починалася назва плати ЦАП, яка мала в собі підсилювач, та ще купу інших блоків... Сумніваюся, що ти до своєї старушки щось знайдеш - ти краще шукай таку саму, але наприклад з мертвою клавою, або побитим дисплеєм, але живою електронікою. Так більша вірогідність підняти твій інструмент. |
Jurchyk | 11 Грудня 2012, о 17:25 |
Користувач |
Дякую Vist! я помилково написав yamaha PSR 200. yamaha psr 2000 маю на увазі. Чи варто купити таку ж модель, але там не працює мінідиск, за 450 доларів, чи краще щось інше взяти? |
Yulianovich | 11 Грудня 2012, о 18:02 |
Користувач |
Мабудь краще купити що нове. Це не раритет, щоб ремонтувати. |
unclehaphap | 11 Грудня 2012, о 19:53 |
Користувач |
Не варто - непристойно дорого при купівлі оригінальних комплектуючих. При купівлі донора - вірогідність мати вже не один труп, а два через деякий час. Не той інструмент, аби за ним шкодувати. Якщо залишились якісь сентименти - просто полакуйте і збережіть. |
Юрко (DJ ... | 12 Грудня 2012, о 09:53 |
Користувач |
JurchykТи можеш купити собі такий самий апарат, але якщо переконаєшся, що неробочий дисковод, то єдиний дефект. Дисковод можна купити за гривень 50-70, навіть можна знайти чорний)))) Але якщо там крім дисковода ще вбите ще щось, то мусиш думати. Можливо прислухатися до порад п.Ігора Гарваса і купити новий девайс... Але вибирати тобі. |
Jurchyk | 12 Грудня 2012, о 10:20 |
Користувач |
Дякую за поради! Буду думати. Скажіть будь ласка через що могла виникнути дана проблема (що полетіли вище згадані мікросхеми)? |
Jurchyk | 20 Грудня 2012, о 20:49 |
Користувач |
знайшов розвязку))) відправлятиму в сервісний центр yamaha. Ціна 40 у.е. як зроблять відпишусь. Сказали, що причиною поломки є блок живлення, або перебій напруги. Це "болюче місце" даної моделі. |
Юрко (DJ ... | 21 Грудня 2012, о 09:34 |
Користувач |
Нажаль, це болюче місце багатьох інструментів... А що поробиш, така наша доля))) |
Віталік Вус | 21 Грудня 2012, о 17:41 |
Користувач |
Jurchyk,включай інструмент в мережу через будь-який комп'ютерний бесперебійник.Профілактика рулить. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти