Денис Париж | 11 Грудня 2012, о 23:59 |
---|---|
Користувач |
Люди, хто юзає це диво техніки? Я ось придбав та ніяк не доходять руки розібратися. Може тому, що боюсь програти цю битву ... Не глибоко копаючи, натрапив на слідуюче - заводські пресети, на мій погляд, далеко не досконалі (як їх коригувати приблизно розумію та може вже хтось це робив?). Крім того, гармонайзер спотворює голоси. І де той модний ефект квантизованої піч корекції (а-ля Шер)? Ну це так, поверхово. Коротше кажучи, діліться досвідом боротьби з цим монстром. |
Валерій Ігорович | 16 Грудня 2012, о 19:07 |
Користувач |
Вже давно не купую ніякі девайси поки на власні вуха не почую їх звучання. Ми завжди як говориться "ожидаем чуда, но оно не происходит". Вам пораджу мікшерний пульт ALLEN&HEATH ZED 10FX. Завдяки USB Ви зможете через ноут загрузити все що Вам забажає душа і компресори і лімітери і гармонайзери і ревера провідних фірм і все це звучить достойно і головне нічого не коштує.Якщо цікавить дзвоніть 0964736505 все розповім і дам гору програм. |
unclehaphap | 16 Грудня 2012, о 23:15 |
Користувач |
А с этого места поподробнее, пожалуйста... |
Yulianovich | 16 Грудня 2012, о 23:24 |
Користувач |
Денис Париж, тут: http://forum.plus-msk.ru/showthread.php?t=129625 на 30-ти сторінках вже три роки цей прилад "обсмоктують" донині. |
Денис Париж | 18 Грудня 2012, о 00:51 |
Користувач |
Valerik, дякую звісно та я не питав купувати чи ні і роботу процессора перед купівлею чув. І пульта в мене два Allen&Hath: ZED 14 та ZED 10. Купувати третій? І він не видасть тих мегаефектів які видає нормальний ВОКАЛЬНИЙ проц. Ще раз дякую та читайте уважно питання. Ігор Гарвас, дуже дякую! Я цей форум шукав!!! Перед купівлею натрапляв на нього та знайти знов непощастило. |
Senyutovych | 23 Грудня 2012, о 12:15 |
Користувач |
Купіть краще TC M one або Lexicon MPX і будуть вам нормальні ефекти тільки без гармонайзера |
Денис Париж | 24 Грудня 2012, о 13:03 |
Користувач |
Та ще літом купив ТС. А гармонайзер мені якраз і не побракує. Взагалі девайс брав для зглажування лажі моїх вокалісток. Ансамбль молодий, дівчата вчаться. А концертів від нас вимагають постійно. Кожну пісню реально "рожаємо", часто доводиться підспівувати самому - запарився я. Тим більше, це не основна моя робота, а ще спорт... Коротше кажучи, хотів за допомогою ТС полегшити собі життя. |
Senyutovych | 31 Грудня 2012, о 00:26 |
Користувач |
А не краще буде прописати бек вокал, ніж постійно тримати гармонію на клавішах для гармонайзера |
Senyutovych | 31 Грудня 2012, о 00:29 |
Користувач |
Гармонайзер це така свого роду самограйка для голосу, але не може самограйка замінити живий оркестр |
Денис Париж | 5 Січня 2013, о 23:59 |
Користувач |
Тримати гармонію на клавішах не потрібно, проц працює і з мр3. І, пояснюю ще раз, ансамбль молодий, дівчата вчаться, лажають. Мені не так гармонайзер потрібен, як якийсь вирювнювач-підтягувач голосу в реальному часі. Ніби-то ТС це вміє. Купувався проц заради цього. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти