Володимир Сірий | 14 Грудня 2012, о 22:20 |
---|---|
Користувач |
Яку карту варта придбати для написання музики . Цікавлять виносні карти з USB та MIDI-портами. Хочеться знати про не надто дорогу(до 4000гр.) та щоб вистачило її можливостей на кілька років.
|
Богдан Іванишин | 15 Грудня 2012, о 00:34 |
Адміністратор |
Пошкукайте тут http://audioshop.com.ua/presonus/ Сам користуюсь пресонусом і дуже задоволений цим інтерфейсом! |
Володимир Сірий | 15 Грудня 2012, о 08:40 |
Користувач |
Дякую! Зупинився на Presonus FireStudio Mobile . |
Bogdan Nestor | 15 Грудня 2012, о 13:04 |
Користувач |
Пресонус хороші карти, мав колись Audiobox 2x2, мінус був в тому що вона не мала блоку живлення, і при довготривалі роботі виключалась і треба було перезавантажувати компютер. Я зараз працюю на Tascam us-2000, повністю задоволений. |
Володимир Сірий | 15 Грудня 2012, о 21:51 |
Користувач |
Шановні Богдан та Бедзю, дякую за оперативні відгуки, та хочу знати за якими саме критеріями оцінюють вагомість карти, дивлячись на її характеристику( Гц,Біт,то-що) |
Bogdan Nestor | 18 Грудня 2012, о 00:41 |
Користувач |
Зараз переважно по бітрейду всі карти однакові, але ви на це не дуже дивіться, бо навіть звукачі з надцятьма років стажу, не відрізнять де звучить 96кгц, а де 44.1... |
Володимир Куцик | 18 Грудня 2012, о 10:14 |
Користувач |
А чому продають М-Аудіо - по простій причині того що просто його переросли- це із власного досвіду. М-аудіо робить продукти середнього та бюджетнлгл класу. Бедзю також довгий час писав на Лексіконі потім на джулі а тепер лиш перейшов на пресонус. Тому ці продукти можна розглядати на трамплін. Моя карта _фаст трек про багато відпрацювала на виїзних записах і скажу що гроші давно відробила та ніколи не підводила. Як тільки стало зрозуміло - що звукозапис це моє і є реальні клієнти - тоді і постало питання про розширення. А так топікастеру не раджу починати з дорогих карт - спочатку треба зрозуміти що у вас получається працювати в цьому напрямку. Адже без акустичного оформлення та студійних моніторів ви не почуєте різниці у звучанні бюджетних та дорогих карт. Тому не треба строїти ілюзій. Критерії до карти - надійність та стабільність драйверів - мобільність - надійність при тривалій роботі за бажанням фантомне живлення якщо буде запис вокалу До речі продаю своб звукову карту http://minus.lviv.ua/blurb/zvukova-karta/S/11525 адже уже придбав 8 канальний інтерфейс |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти