olegvitaliktr | 22 Грудня 2012, о 11:55 |
---|---|
Користувач |
Я із Донецкой области.Важко писать на украинском но все таки попробую.На сайт захожу редко.В разделе "Куплю / продам" найшов обьявление "Roland E-50___8000грн" из текстом "Гарний стан!!!!++чехол!!!!!++торг тел. 8 098-966-79-79__Денис". Начав интересоватся.Просив добавить больше фото...Хотелось більше інформации. Последний нецензурный ответ меня убил!!! Купил такую модель на другом сайте.Не знаю.Може его обидел кто? Или он такой постоянно! |
Віталік Вус | 22 Грудня 2012, о 15:07 |
Користувач |
Та не переймайся,нема чим.Блудить тут в продажному відділі,агресивно пхає свій Roland e50 всім,на кого натрапить.Свого часу (недавно) купив його,здуру завалив ОС,потім ???,тепер намагається сплавити.Судячи з істеричних ноток і маніакальних спроб помінятися на що-небуть дешевше (!!!з доплатою +100500 йому!!!),там ситуйовина справді складна.Так що тобі,вважай,повезло.Для решти тих,хто це зараз читає (і для тебе,Денис,також):це просто аналіз наявних фактів і на їх основі підбиття підсумків.Всього доброго.
|
edeljveys | 22 Грудня 2012, о 15:19 |
Користувач |
Ну Пане Олеже дуже не переймайсі, бо уродів хватає всюди, тай не в українській мові справа напевне, яку потрібно булоб вчити в школі. Ну, не ,,Західняк,, Він, тай віком, ще нє. Видко в него в сім,ї так заведено. Все правильно - починати треба з себе! А, вже потім державу! Думаю колеги дадуть оцінку цьому поступку, ну а модератори відреагують адекватно.а, ми сі подивим!?! |
Yulianovich | 22 Грудня 2012, о 17:48 |
Користувач |
Ганебний випадок. І добре зробив топікстартер, ще сказав про це вголос. Країна повинна знати своїх "героїв". |
oleg332 | 22 Грудня 2012, о 23:25 |
Користувач |
О ! Знайомі імена ! olegvitaliktr, не переймайтеся, тезко, можливо він був агресивним побачивши ім'я Олег. Мене в свій час Денис дуже образив. Зі мною також повівся негарно (також в продажному відділі наткнувся на інструмент, який він продавав на той час ). Мене тупо проігнорував.Домовлялися з ним про купівлю акордеона. Обіцяв (на моє прохання )зняти кусочок відео (навіть телефоном).Щоб я зміг побачити чи все що той каже правдиво. Минув тиждень, місяць (майже через день йому дзвонив, нагадував).Минуло більше півроку.Обіцянки не виконав.Напевно він хотів впхати комусь свій непотріб і ще щоб дали йому гроші. Тепер міняє постійно якісь клавіші.Мені дивно, що з ним хтось спілкується? На скільки відомо, той роланд, яким Ви цікавилися, - несправний.Денис як тілько його купив - зразу видалив операційну систему і не може відновити. Старається пропхати куда може.На цьому сайті майже всі знають стан того інструмента.Тому ,olegvitaliktr, Вам дуже пощастило, що не купили в нього! Бажаю всім удачі і не попадатися на таких людей! |
Богдан Іванишин | 23 Грудня 2012, о 01:16 |
Адміністратор |
Киньте мені посилання на конфлікт... Спробую розібратися і покарати кривдника! |
oleg332 | 23 Грудня 2012, о 03:03 |
Користувач |
Я вважаю, що Денису достатньо буде вибачитися перед тими кого образив.Але враховуючи його агресивність і погане виховання - напевно не захоче цього зробити. |
nachtigall_ua | 23 Грудня 2012, о 19:46 |
Користувач |
olegvitaliktr, Да ситуація вийшла неприємна, але як кажуть "нема худа без добра", так і тут - якби той Денис до тебе не вилаявся, то ти б не купив би собі нормальної клавіші, а не дай боже придбав би ту "інвалідну". :)) Так що все прийшло на краще! Бедзю Іванишин, пане модератор карати вам вже мабуть немає кого бо людина оголошення видалила, напевне. І подала свіжу його копію та впізнати легко по заголовку та телефону. Та однозначно, раз він такий неврівноважений як пишуть хлопці то обов'язково проколеться ще... не раз... От вам нагода і з'явиться. :)) |
SHARIK | 24 Грудня 2012, о 12:04 |
Модератор |
http://biznesoblast.com/article/news/ternopilla/8255/ Швалі всюди вистачає.Почитайте кому цікаво і не ведіться. Купляйте - продавайте по можливості тільки особисто.... |
Денис Главацький | 25 Грудня 2012, о 17:05 |
Користувач |
Прошу вибаченя кого я образив!!!!!!!!!!!! Просто є такий чоловік який мене хоче реально дістати, через те що я йому не вислав відео-демонстрацію Акардеона у 2011р Якись маразм!!!!!!!!!!!! ПРОШУ ВИБАЧЕННЯ!!!! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти