Петрович | 22 Грудня 2012, о 14:23 |
---|---|
Користувач |
хлопці допоможіть вибрати що краще па 50 чи па 80 ? = я думаю що па-80 краще - коштує правда набагато більше -- чи варто платити більше . ? десь була схожа темка ...- що є в па- 80= (я чув що там і дисковод і sd карточка - хоча я далекий поки що від цих питань. )_ |
Віталік Вус | 22 Грудня 2012, о 15:25 |
Користувач |
Якість 60/80-ток краща, ніж 50-ток. |
Петрович | 24 Грудня 2012, о 18:00 |
Користувач |
дякую за відповідь ! може ще хто щось скаже.... |
Арсен Капустинський | 12 Червня 2013, о 23:07 |
Користувач |
Доброго вечора! Допоможіть будь ласка. буду купувати б\у Korg PA 50. На шо треба звертати увагу при купівлі, які приховані недоліки може мати інструмент. Дякую! |
Віталік Вус | 13 Червня 2013, о 01:19 |
Користувач |
8 років працював на такому.Ретельно перевір всі кнопки:мають спрацьовувати без зусиль і з першого разу.Особливо скурпульозно перевір маленькі кнопочки навколо дисплея,наголошую:кожну-то найслабше місце даної моделі!Далі треба звернути увагу на те,чи не хриплять фейдери регулювання звуку.Особливо тим грішить master volume,разом з тим може барахлити вихід phones.Ну і обов'язково треба перевірити лівий/правий виходи,щоб видавали однаковий рівень звуку,плюс хроматично перейтися по клавіатурі,щоби перевірити чи повністю робоча вона.Таким самим чином хроматично 2 рази з різною силою проходиш клавіатуру,щоб перевірити чи всюди працює динаміка.От і все.Зичу вдалої покупки. |
Арсен Капустинський | 13 Червня 2013, о 19:10 |
Користувач |
Щиро вдячний) |
Арсен Капустинський | 17 Червня 2013, о 09:14 |
Користувач |
Підкажіть як в PA 50 зберігати настройки з меню та глобал.... |
Арсен Капустинський | 18 Липня 2013, о 21:11 |
Користувач |
Допоможіть хтось! |
Віталік Вус | 19 Липня 2013, о 00:11 |
Користувач |
Підганяєш необхідні параметри,зберігаєш за допомогою кнопки WRITЕ. |
Арсен Капустинський | 21 Липня 2013, о 14:06 |
Користувач |
Дякую, але нічого не виходить. читаю інструкцію, - там взагалі якась фігня пише, опишіть будь ласка детальніше. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти