veseluku | 23 Грудня 2012, о 15:29 |
---|---|
Користувач |
Маю стилі до ROLAND E-66,але читаються на клавішах не усі стилі, хоча формат однаковий STL. Проясніть будь ласка ситуацію, буду дуже вдячний. |
Юрко (DJ ... | 24 Грудня 2012, о 14:20 |
Користувач |
А детальніше? Стилі рідні чи конвертовані? Якщо конвертовані, то звідки взяті? Можливий такий варіант, що конвертовані криво. Пояснюю: може статися така ситуація як з стилями для Корга - ПА-серія та І-серія... Розширення однакове *.STY, але формати даних різні. Клавіші бачать файли, але прочитати не годні))) Ті стилі, які нечитабельні просто через StyleWorks переконвертити для конкретної клавіші, і буде щастя, як співав вуйко ТІК. А якщо знову повториться лажа, то треба копати в іншому напрямку - можливо самі фали стилів покоцані, або що... Одним словом - ЕКСПЕРИМЕНТУЙТЕ!!!))) |
veseluku | 24 Грудня 2012, о 17:35 |
Користувач |
Стилі мені скинули.Мали такі самі клавіші .А ще крім StileWorks є інші програми. |
Юрко (DJ ... | 25 Грудня 2012, о 09:30 |
Користувач |
Впринципі, хлопці тут на форумі говорили про альтернативний софт, але я довіряю Стайлу - прога стабільна, в мене вже кілька поколінь синтів обслуговує... Якщо треба альтернативу - порийся на форумі, десь попадалося обговорення... |
veseluku | 25 Грудня 2012, о 13:56 |
Користувач |
Скачав Stile Works,но розібратись вообще ні бум-бум.Якщо будеш мати вільну хвилинку будь ласка підзкажи як її встановити. |
Юрко (DJ ... | 25 Грудня 2012, о 15:16 |
Користувач |
Спочатку скажи, що скачав і звідки... Є різні дистрибутиви... Можу розказати на пальцях, коли буду знати, що маєш... |
veseluku | 25 Грудня 2012, о 19:44 |
Користувач |
Лазив порізних сайтах,но конкретно не заповнив на якому скачав. Назва EMC Stile Works 2000 Universal. |
Roman0202 | 25 Грудня 2012, о 20:01 |
Користувач |
Натискаєш Style Works 2000 Universal.exe ,і програма ставиться потім там є кряк,відкриваєш і ставиш його,але можливо що він схоче ставитись у папку де вже стоїть сама програма, тоді можна скопіювати його у цю папку. |
veseluku | 25 Грудня 2012, о 20:20 |
Користувач |
Я вибачаюсь,но у мене написино у кінці назви не Universal.exe. a .rar. Чи є різниця між ними .Хоча rar це архів. |
veseluku | 25 Грудня 2012, о 21:31 |
Користувач |
Програма відкрилася кряка нема,но що робити далі повна запара. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти