Bogdan Nestor | 10 Січня 2013, о 01:48 |
---|---|
Користувач |
Доброго дня шановні форумчани. |
unclehaphap | 10 Січня 2013, о 11:07 |
Користувач |
X50 - ультралегкий концертний девайс. Секвенсора нема, лише арпеджіатори. Звуковий двигунець - HI (Hyper Integrated) По звучанню аналогічний до Korg TR61/76/88. Особисто мені не сподобались в ньому: дисплей - роздільна здатність нормальна (240 x 64), але через менші розміри порівняно з тим же TR сприймається некомфортно клавіатура - безпружинно-язичкового типу (як в ПСРках та PA50/500). Мене така не тішить зовсім. Плюсом (хоч і не для мене) є вага - 4,5 кг, але це є і мінус, бо страждає міцність і якість клавіатури. Худими і добрими бувають тільки когути :) М50 - теж позиціонується як концертно-виконавський девайс, але вже присутній секвенсор. Звуковий двигунець - EDS (Enhanced Definition Synthesis) Нормальна клавіатура, нормальний корпус. Звучить свіжіше, аніж попередники, проте взнавано і передбачувано. Якщо вибирати тільки з цих двох, я б однозначно вибрав М50. Якщо ні, то замість Х50 краще взяти Korg TR - є можливість завантажувати свої семпли за допомогою опційної карти та є додаткові два індивідуальні виходи, чого нема в попередніх двох моделях. Але я б вже розглядав як кандидатів на покупку Korg M3 - зараз він здешевів достатньо та новинку-заміну М50-му - Korg Krome. З альтернатив - Yamaha MOX/MX Також варто пам'ятати, що скоро зимова виставка NAMM, де відбуваються презентації нових моделей, і варто чекати новинок. |
Юрко (DJ ... | 10 Січня 2013, о 11:57 |
Користувач |
Дядько Хапко, а чи М50 не є урізаною версією М3? Щось таке чув, і вирішив уточнити, раз згадали про дані інструменти... |
unclehaphap | 10 Січня 2013, о 12:03 |
Користувач |
Так, є. Але урізали трошки і саме звучання. |
Юрко (DJ ... | 10 Січня 2013, о 13:27 |
Користувач |
Хм, от то саме сумно... |
Bogdan Nestor | 10 Січня 2013, о 16:11 |
Користувач |
Дядко Хапко, дякую а розширену відповідь. |
unclehaphap | 10 Січня 2013, о 16:21 |
Користувач |
http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=Korg+M3-61&rt=nc&LH_BIN=1
Тоді вже Fantom G та Triton Extreme. Ще раджу Kurzweil PC361. |
Bogdan Nestor | 10 Січня 2013, о 23:26 |
Користувач |
Дякую за відповідь! Нажаль Fantom g задороговато вже...А от до курц я придивлюсь. Ще раз дякую! |
unclehaphap | 11 Січня 2013, о 10:53 |
Користувач |
З Курцвайлів є ще непоганий РС161, але його тре живцем пробувати, бо може не сподобатись. Його вже знято з виробництва, а ціни, по яких він іноді тут випливає, не вельми адекватні. Енсоніки - то класика. Звук, якого вже не буде. Чистий, прозорий, пробивний. TS10/12 - колись основа цілого поп-продакшну. Зараз ціни на них дуже високі за рахунок шаленого попиту серед таджиків та сусідів. Важкі, проблемний газорозрядний дисплей, чутливий до перепадів напруги. Версія, де багато з болячок поправлено - TS10Plus. З більш пізніших - MR61/76 - робоча стандія з секвенсором, ZR76 - виконавський синтезатор. Дуже пристойно звучать. Далі фірма Creative купила фірми E-mu та Ensoniq, задусила їх, а наостанок під їхнім брендом випустили серію клавіш та модулів Proteus 1000/2000. Одим з варіантів є клавішний Ensoniq Halo: http://www.muzoborudovanie.ru/equip/studio/synth/ensoniqhalo.php http://www.youtube.com/watch?v=UhnWwo24cJQ Звучить непогано, хоча то вже не дуже Ensoniq :( (Колись у Львові був у Н. Савка) Також можна розглянути і попередні серії: SQ, SD, KS
На ютьюбі є купа демок. |
unclehaphap | 11 Січня 2013, о 11:00 |
Користувач |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти