Studio | 16 Січня 2013, о 13:12 |
---|---|
Користувач |
Хто що скаже про ось такий варіант - АС MAG MD 554,MAG TS 25 та SKV Club 800. Що краще взяти - ? МАГ не чув, СКВ приходилось, порівняти не має можливості. Дякую. |
Studio | 16 Січня 2013, о 22:31 |
Користувач |
Потрібна бюджетна акустика. Вибір впав на ці варіанти. Може хтось щось скаже,порадить... |
felixlife | 16 Січня 2013, о 23:44 |
Користувач |
Конкретніше, де будуть використовуватись АС? |
Studio | 17 Січня 2013, о 00:50 |
Користувач |
Приміщення, невеликі відкриті площадки |
sergejkushnir | 17 Січня 2013, о 02:05 |
Користувач |
Якщо відкриті площадки і приміщення то МАГ 554. Пробивний потужний звук з яскравою серединою і верхом. У самого такі в роботі. Якщо ще й з субами то взагалі супер |
Studio | 17 Січня 2013, о 19:30 |
Користувач |
sergejkushnir, дякую за відповідь. Чисто інтуїтивно схилявся до МАГА (хоч справи з ним не мав). Працював на REC, але то інша =тональність= . (в хорошому змісті слова). SKV чув на свою ціну ніби не зле... Продавець демонстрував SKV і якийсь китайський noname бренд. Так от той Китай звучав досить не погано (звучання окрашене, з вираженим низом) ну коротше SKV були сухіші. НО. Хлопака признався чесно, що в реальна їх потужність 300Вт, а писало 900 - !!!.І про виносливість у роботі мови не може бути... (та то ясно було,хотів перевірити продявця на відвертість, Молодець. Розказав все чесно). |
felixlife | 17 Січня 2013, о 20:18 |
Користувач |
У МАГа є clio, а що є у SKV??? Я їх наприклад не чув і чути не хочу! |
Studio | 17 Січня 2013, о 20:21 |
Користувач |
Тобто всеж таки МАГ... |
Віталій Скорик | 25 Січня 2013, о 05:08 |
Користувач |
На мою думку, SKV звучать більш збалансовано, і вони надійніші. У МАГ частіше вилітають драйвера. Я - за SKV. |
Studio | 25 Січня 2013, о 14:00 |
Користувач |
Дякую за відповідь. Але все залежить і від експлуатаціїї. Можна вгробти і досить надійний апарат. Хоча, якщо апарат надійний - то він надійний. Так би мовити має імунітет. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти