Aspirin | 17 Січня 2013, о 13:06 |
---|---|
Користувач |
Всем привет, Собственно задача следующая:. Хотеось бы запустив минусовку на ПК и слыша ее в наушниках, параллельно слышать и свой голос. Заранее спасибо. |
Юрко (DJ ... | 17 Січня 2013, о 15:24 |
Користувач |
Не раджу цього робити, якщо вінда 7 - затримка між сказаним словом і відтвореним в вухах буде скаженою... Є кулібіни які стверджують, що то шляхом певних маніпуляцій можуть усувати латенцію - я пробував їхні методики на кількох робочих станціях - нічогісінько не дало. А якщо по суті - то просто в властивостях мікрофона (параметри звуку - мікрофон) виставити галку прослуховувати пристрій. Звук з мікрофона буде пересилатися також на вуха... А ще залежить який у вас драйвер звуку, я описав як то робиться методами вінди. Якщо драйвер звукової карти має подібні опції, то він то зробить краще... Одним словом пробуйте, не бійтеся тицяти по кнопках - як казав колись мій колєга: гірше ніж є вже не буде))) |
Aspirin | 17 Січня 2013, о 17:11 |
Користувач |
Спасибо. Возможно существует боле простой способ решения данной задачи. Може купить какую то шнягу, что бы ребенок учился петь используя нормальные минусовки. |
unclehaphap | 17 Січня 2013, о 17:46 |
Користувач |
Самий простий зовнішній мікшер. Навіть "Берінжер" можна. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти