Yulianovich | 15 Березня 2013, о 23:29 |
---|---|
Користувач |
psr, які мікрики можуть бути при навісному монтажі? Та і який навісний монтаж в самограйках? Такий: ??? |
psr | 20 Березня 2013, о 09:41 |
Користувач |
Дякую за зауваження мікрики паяются зверху на плату дирок під мікрики нема важливо не перегріти дорожки і ще мікрики з вищими кнопками не паяти |
psr | 20 Березня 2013, о 09:44 |
Користувач |
Є досвід ремонту 0974409642 |
Yulianovich | 20 Березня 2013, о 09:58 |
Користувач |
Крім досвіду і навиків потрібен відповідний інструмент. Бажано мати паяльну станцію. Я собі ніяк не придбаю. |
sergejkushnir | 21 Березня 2013, о 00:42 |
Користувач |
Навіщо паяльна станція! Звичайний паяльник 25 ват як тут вже говорили, якщо руки на місці і є практика в цьому Я таким паяльником навіть SMD деталі перепаюю, головне жало заточити гострим конусом |
Yulianovich | 21 Березня 2013, о 08:08 |
Користувач |
Кушнір, я написав що я потребую паяльну станцію! Вона мені потрібна! Порад не питав! Припиняй повчати і ставити під сумнів професійні якості інших. Я взяв до рук паяльник коли тебе не було ще в рідкому стані і перепаяв різного-прерізного ну дуже багато. Працював на роботі звязаній з цим процесом ну дуже довгі роки. |
action66 kjgh | 28 Березня 2013, о 13:58 |
Користувач |
Саша я теж з Хмельницької області Нова Ушиця в мене korg i30 може ти мені підкажеш де можна взяти мікрики і хто їх може перепаяти . дякую! |
Surma | 4 Травня 2013, о 22:23 |
Користувач |
Також цікавить заміна кнопок у Korg i30, тільки у Львові. Підкажіть, до кого можна звернутись. Потрібно вступ/кода та варіації. |
Володимир Боршош | 6 Травня 2013, о 22:10 |
Користувач |
Хлопці, дзвоніть у Київ, залізно і з гарантією+ недорого роблять тільки там.(це не реклама)0674416240. Мій 800-й зробили за 2 дні. |
Senyutovych | 10 Травня 2013, о 20:44 |
Користувач |
Відмічаєш яка кнопка не працює, розкручуєш Корга, бажано намалювати схемку де є довші шуруп де коротші, бажано кожну операцію при розбірці записувати фотографувати щоби не перепутати потім послідовності. Витягаєш плату з кнопками йдеш в майстерню і міняєш. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти