гурт VIP | 7 Лютого 2013, о 16:47 |
---|---|
Користувач |
Хто що про нього знає????? Особливості його роботи????? Характеристика:
Активный субвуфер (низкочастотная акустическая система).
|
Yulianovich | 7 Лютого 2013, о 17:41 |
Користувач |
На сайті виробника вказано: Номинальная мощность (AES) * 700 Вт RMS. Повна незрозумілість: http://www.parkaudio2.com/pageps5115p.html Модель динаміка не вказано (!!!) чомусь. А на сайті їхнього дилера модель є і то лише на зовнішній вкладці: http://www.audiosila.com/category/aktivnaja-mono-akustika/ Якщо це той динамік, то його RMS потужність: 489,5 Вт RMS (це ті самі 700Вт але в AES)))). Неповних п'ятсот ват. Так що... топи до них мах 200/250Вт. |
Денис Париж | 7 Лютого 2013, о 22:24 |
Користувач |
В мене такі саби. Тільки там не B&C стоять а Eminens. Нормальні саби. Що цікавить конкретно? |
гурт VIP | 8 Лютого 2013, о 10:03 |
Користувач |
Як вони у роботі, чи вартують вони уваги, як на рахунок надійності?????* |
Денис Париж | 8 Лютого 2013, о 11:40 |
Користувач |
Нормально тиснуть! Юзаю їх 10 місяців - ніяких нарікань. Зробив їх пасивними (вставив гнізда спікони, підсилював QSC 2х600 Вт). Низ став м`якше. Лише зовсім трохи ніж зазвичай додав на еквалайзері пульта низ і балдєю. Тепер підсилювач у ремонті, тому знов юзаю саби як активні. Висновок: недоліків поки не помітив, зауваження одне - вбудовані підсилювачі трохи вижимають більше ніж потрібно... Ну, не знаю як це пояснити... Не спотворюють низ, а трохи-трохи... Як пливе, чи що... При програванні нормального матеріалу різниці не має. Низькоякісний матеріал хоч і має місце та, впевнений, його у кожного - одиничні примірники. А взагалі це не суттєво. Батькові, наприклад, більше подобається коли ці саби активні. І взагалі, гадаю зауваження не до підсилювачів, а до фільтрів. Тим більше, що підсилювачі були провірені в бою: хвалені QSC вилетіли від перепаду напруги, а парківським вбудованим все по барабану! Коротше - нормальні саби! Я б їх взяв і вдруге (хоча скоріше пасивні). |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти