Igor_Gnativ | 12 Квітня 2013, о 19:21 |
---|---|
Користувач |
Були в мене всі моделі JBL PRX.,був RCF 725a.Electro-voice ZX5A але YAMAHA DSR-115 переграла ці всі серії зараз працюю на YAMAHA DSR-115. |
Igor_Gnativ | 12 Квітня 2013, о 19:30 |
Користувач |
Rcf від JBL PRX звучить чіткіше но надзвичайно жорстко сверлить серединою.JBL EON-515XT це взагалі не акустика для музикантів тільки озвучувати мікрофони.А взагалі не потрібно звертати увагу на бренди є багато інших маловідомих фірм акустика яких не поступається відомим брендам а деколи і набагато дешевша і якісніша. |
PETROWYCH | 13 Квітня 2013, о 09:57 |
Користувач |
YAMAHA DSR-115 переграла ці всі серії в приміщенні чи на вулиці? А взагалі не потрібно звертати увагу на бренди є багато інших маловідомих фірм акустика яких не поступається відомим брендам а деколи і набагато дешевша і якісніша. А саме...? Наведіть приклад. |
pete fedyshyn | 13 Квітня 2013, о 11:11 |
Користувач |
Наведіть приклад Наприклад італійська FBT. У нас бренд маловідомий, а фірмі 50 років, робить хорошу акустику на головках B&C, виробництво в Італії. Недавно взяв собі для моніторів пару FBT maxx 4, то дуже чітко і якісно звучать з хорошим тиском.
|
Pan Kotskiy | 13 Квітня 2013, о 20:58 |
Користувач |
для dklimov1 Діма : у кожного своє відро на голові... є різні задачі, різні смаки... ви ніколи не чули що RCF роздутий бренд і багатьом не подобається? мабуть чули, і я чув не раз...Те саме дехто (ви наприклад) кажуть про Jbl... майте свою думку, ваше право.... а я думаю, що для невеликої роботи дві колоночки по 14 кг (без сабів) прекрасно зроблять свою роботу. Це 515ХТ. І це під силу лише деяким малюткам - ZX5, 605, може 615prx (від 1квт звуку)... Так що кожному своє...А якість 515хт дійсно посередня, але не випадає з ряду конкурентів - робоча конячка.... |
Ярина Чабан ... | 6 Червня 2013, о 09:55 |
Користувач |
JBL EON 515xt на свої гроші дуже добра акустика. |
Pan Kotskiy | 17 Лютого 2014, о 22:01 |
Користувач |
Ігоре, друже пробач, але 515хт продам нові запечатані за 1550долл. пропозиція діє постійно... |
Гурт "Fresh" | 7 Березня 2014, о 12:28 |
Користувач |
Я користувався JBL EON 515XT рік часу - це дійсно робоча конячка, 14 кг на всі випадки досить і без сабів відпрацювати можна. Як на мене досить зручна акустика, як на свої гроші. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти