Luki4 | 25 Лютого 2013, о 00:17 |
---|---|
Користувач |
ДЯКУЄМО!!! |
pete fedyshyn | 25 Лютого 2013, о 15:32 |
Користувач |
Тут я не зовсім згідний тому, що багато фірм використовує 1 дюймові драйвера в лінійних масивах навіть з дуже високими харатеристиками. Так що не в ДЮЙМАХ щастя , а в конструктивних особливостях та розробках використаних в драйвері Якщо система двосмугова з 15" - то в дюймах також, до конфігурації 2х15" пасував би 3" драйвер. А в лінійних масивах 1"-драйвери ставлять з СЧ головками, частіше 6", а не 1"драйвер + 15" |
Володимир Куцик | 25 Лютого 2013, о 22:46 |
Користувач |
ех петя випередив мене і дописав те що я хотів. Тай у лінійних масивах не один 1 дюймовий драйвер стоїть(зачасту їх там декілька). |
schumi | 19 Березня 2013, о 10:53 |
Користувач |
Панове! Якось я на форумі описував свої "польові" тест-порівняння між драйверами EV ND2 та MAG M210. Коли маленька 40 Втна но войсовска "СРАНЬ" вагою 2 кг і діаметром катушки 50 мм НАГЛУХО "взуває" маговский "баняк" 125 ВТ!!!!! та діаметром катушки 99мм!!!! і вагою 9 КГ!!!!! (хоча обидва драйвери декларуються як 2х дюймові) Тому виробники компонують акустики по ЕЛЕКТРИЧНИХ та АКУСТИЧНИХ характеристиках , а не по діаметрах! І це не означае , що у великому оркестрі щоб голосніше зазвучала скрипка , замість неї треба "поставити" контрабас - "ВЕЛИКУ СКРИПКУ". :) Ще раз наголошую - не в дюймах щастя !!!!!! Як приклад наведу динаміки 21 дюйм - не дуже багато фірм компонують свої акустики такими великими динаміками- бо нема потреби. При використанні в дешевших серіях динаміків 15 дюймів з відносно гіршими параметрами (від топових моделей) нема змісту пхати туди дорогий та крутий драйвер. Тоді б дорожчі моделі б ніхто не купляв, якби дешева та дорога серії звучали ідентично :) Мерседеси є також різного класу і навороти та ходові хараткеристики в них кардинально різні. Чекати супер звук від бюджетки реально не варто. хоча своїх грошей вона фактично варта. |
sergejkushnir | 20 Березня 2013, о 02:53 |
Користувач |
Наведіть будь ласка приклад. Як саме взуває? І що означають електричні акустичні характеристики, і до чого тут велика скрипка з контрабасом 1" драйвер горлом може без спотворень і пошкодження його мембрани грати від 2.5-3 кгц навіть такі круті як B&C 2" драйвер з горлом може чітко грати від 700-800 герц. Ви різницю відчуваєте. Чи це вам ні про що не говорить? Йдемо далі. В 2" драйвера мембрана більша, котушка потужніша, магнітне поле сильніше, і потужніть його від 1000гц вже складає 125-150ват, і звуковий тиск в порівнянні з тою СРАНЬЮ 1" буде значно вищий, а звучання буде рівніше правильніше на частотах 2.5-3кгц до яких не дотягують будь які 15"шки навіть дуже розрекламовані і фірменні які коштують кучу грошей. а як дотягують то дільки центр динаміка і то з жажливими горбами і спотвореннями. Але для бюджетного ZX-5 який використовують за кордоном для озвучень коридорів і вокзалів у нас називають супер пупер легкою і класною колонкою, для лінивих музикантів які дуже всі хвалять по форумах дилери бо це новинка і їхні гроші Тож не говоріть дурниць. Спробуйте попрацювати на колонці з 2" драйвером на повнній потужності і з 1" Яка з них буде чистіше звучати в середньо-високочастотному діапазоні? відпишетесь коли порівняєте А також спробуйте порівняти колонку маг 554 і динакорд С15.2. Мою темку на плюс МСК дуже скоро закрили там бо це декому з торгашів войсами не сподобалось. А прості форумчани які все таки послухали мою пораду і порівняли ці дві колонки до цих пір дякують мені за це в приват
|
sergejkushnir | 20 Березня 2013, о 03:00 |
Користувач |
schumi на скільки я знаю ви теж приторговуєте цими бюджетними войсами тому й так стоїте на їхньому боці хоча обидва драйвери декларуються як 2х дюймові І знову що попало говорите Дивимось рекламу спочатку http://electrovoice.com.ua/zx5-90 де написано що драйвер 2" А потім оце відео де видно всі кишки цієї колонки http://electrovoice.com.ua/index.php?news=394 і бачимо його горло насправді Мені навіть фільтр і той шматок матраца який там бовтається нічим не прикріплений говорить про те що це повний ширпотреб Я вже не кажу про серію ELX там взагалі напевно все на рівні BIG |
I57 | 20 Березня 2013, о 04:48 |
Користувач |
Так, Сергійко прибіг піарити МАГ. |
sergejkushnir | 20 Березня 2013, о 20:43 |
Користувач |
Знаэте мені до одного місця маг динакорд чи електро войс чи інші бренди. Просто я роблю висновки про те що лейба не завжди відвовдає свому статусу Сьогодні знову був в магазині Магстор і знову порівнював різні колонки по звучанню. Мені потрібен був монітор компактний активний А заодно і ще разок порівняв той же динакорд С15.2 з іншою колонкою з 1" драйвером від мага F15 http://magstore.com.ua/профессиональный_звук/акустические_системы/акустическая_система_mag_f15/ і навіть ця колона звучить набагато ясніше рівніше від бюджетного динакорда С15.2 який по звуку мильна муть Тестував десь хвилин 40 і різні треки і вокал і розмова Головний консультант розказував що в цих нових колонках стоять нові динаміки, які недавно тільки випустили з іноваційтими технологіями, та фільтра які дуже чітко прораховані Цей самий олександр що коментує в цьому відео http://www.youtube.com/watch?v=VgdW_qO-spQ
|
Yulianovich | 21 Березня 2013, о 08:25 |
Користувач |
При чім тут "МагСторі", при чім тут твої тести МАГа, при чім тут менеджер Олександр? Тема про підсилювач для Electro-Voice ELX215 !!! |
schumi | 21 Березня 2013, о 10:29 |
Користувач |
Сергій, рівень робіт в кожного різний тому десь спорити " в кого довший" однозначно бажання не маю.Комусь і берінжер достойний апарат..... А згідно торгівлі - це не основній мій напрямок, я ПРОКАТЧИК і ЦИМ заробляю собі на хліб!!!! Тому навіть на сайті нема моїх пропозицій по продажі, і хто спілкувався зі мною по апарату - ні одному не пропонувалась ця серія. Поцікавтесь, в людей - я стараюсь не займатись бюджетними речами, по перше вже "виріс з них" ,а по друге це - потенційний ГЕМОР в подальшому як гарантійному так і після гарнтійному обслуговуванні. А згідно усілка дуже великої різниці нема, макс вихід ,щоб був ват 700 (при умові, не роботи в перегруз). Якщо брати войс і дінакорд то з характеритиками потужності макс 600 Вт (бо мають 30% запасу по перегрузу і реально видають більше). Розганяти потужнішим цю акустику не варто бо серія бюджетна і пергрузити її легше.Більш відчутну різницю дасть, як писали вище, зміна мікшера. З більш бюджетних брендів які тестував непогано звучать РЕК, Crown, QSC, (Васині трохи мають змазаний низ чимось нагадують парк-низ більш розлізлий), колись Кусайло Анатолій в Житомирі робив ТСМ РТ серії непогані (наразі відійшов у вічність, тому теперішній стан речей не знаю). А підсилювачі топового класу будуть звучати всі добре бо, різницю в характеритиках між собою мають меншу і на ELX серії її просто не відчується |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти