unclehaphap | 25 Квітня 2013, о 11:26 |
---|---|
Користувач |
Василю, красива ідея, але абсурдна. Подумай сам, який буде результат на виході. Ти, можливо, не бачих всіх перипетій, які іноді творяться в коментарях. Про приват вже мовчу - такі "перли" приходять від відкоментованих істот. Тут тре модерувати хлам, який виливають на сайт, відповідно до цього і зміняться коментарі... В мене є краща ідея: при додаванні файлу рандомно генерувати і постити 10-15 коментарів типу "Супер!!!", "Файно!!!", "Бомбезно!!!", "555!!!", "Дякую!!!". Коментування від користувачів заборонити як такі, що принижують честь і гідність і "ущімляють права бальшинства". Ну і рейтинг зразу змінювати на +500. |
ZZ2000 | 25 Квітня 2013, о 14:18 |
Користувач |
Коментарі ж і так приходять до тих хто виставив мінус. А от дозволяти чи не дозволяти публікувати коментар, звичайний користувач який виставив мінус, можливості мати не повинен, бо в такому разі усі "неугодні" коменти та зауваження (не дуже схвальна критика, наприклад) ніхто й ніколи не побачить на сайті взагалі.... ІМХО
Ні, шановні друзі, не караокери. Не забувайтесь. Лабухи всі, з часом забувають трохи як з тим лаблом все відбувалося насправді. А пригадайте но, як було: самі ж лабухи, захотіли спочатку лабати меншими складом застосовуючи ритм-машинки, щоб без живих ударних(мінус один член колективу якому вже не тре долю платити), потім стали використовувати самограйки (мінус два основні члени колективу - ударні та бас - яким долі не тре платити) і в решті-решт прийшли до фонограм з якими лабухам і лабати наживо стало майже не потрібно, якщо усе прописано вдома чи скачано з інтернету. А зараз так взагалі з такими мінусовками які зараз в ходу можна не лабати взагалі якщо не маєш бажання. А декому так вже й співати западло і вони використовують плюсові фонограми (а в окремих випадках, буває, що навіть і не свої власні фонограми). Так сказать: "Меньше лабы - больше башлей".Так куди було діватись тим котрі залишали без колективу та долі за халтуру, йшли штукатурити, таксувати і т. п.... Хіба не так... Я сам колись те відчув на власному досвіді... |
Тарас Габа | 25 Квітня 2013, о 15:02 |
Користувач |
Всіх відшили шоб заробіток був більший, а який він насправді? В розділі про "ціни та регіони" наведено яскраві приклади монозаробітку.1800 гривень нормальна ціна за таке ,як думаємо? А за чиї кошти приїхати на роботу ? |
unclehaphap | 25 Квітня 2013, о 15:12 |
Користувач |
Саме так. Це й мав на увазі у попередньому дописі.
146%. "Повна історія занепаду" у 4-х томах, влучно анотована одним абзацом. Респект!
|
unclehaphap | 25 Квітня 2013, о 15:17 |
Користувач |
Суперціна!!! А при стереозаробітку вказане значення множиться на 2 чи ділиться на 2? (Жарт, звісно, але описка суперова! :) ) |
Тарас Габа | 25 Квітня 2013, о 15:28 |
Користувач |
Суперціна!!! А при стереозаробітку вказане значення множиться на 2 чи ділиться на 2? Далі ділиться.Потрібно також врахувати: замовлення ,апарат та транспорт "голови колгоспу ".Як результат ,панорама зміщується.
|
SHARIK | 25 Квітня 2013, о 15:36 |
Модератор |
ZZ2000 в решті-решт прийшли до фонограм з якими лабухам і лабати наживо стало майже не потрібно, якщо усе прописано вдома чи скачано з інтернету. А зараз так взагалі з такими мінусовками які зараз в ходу можна не лабати взагалі якщо не маєш бажання. А декому так вже й співати западло і вони використовують плюсові фонограми (а в окремих випадках, буває, що навіть і не свої власні фонограми). Колись як запитували: " З ким лабаєш?" , то казали з Іваном, Петром, Василем, Грицем і т.д. А тепер чітко відповідають - з Павлом Доскочем, Павлом Зібровим .... і так дальше , ліньки всіх перераховувати.
|
ZZ2000 | 25 Квітня 2013, о 19:56 |
Користувач |
Ну от бачите, друзі, всі ж навколо все розуміють, чому, як і що кругом сталося. Тай технічний прогрес своє диктує, опять же... Тільки от чому, коли усім все ясно як білий день, наша нещасна лабушня у деяких темах тут і не тільки тут, розмазуючи сльози під носом, всеодно кляне тих караокерів і ноутбуки з МП3-шками начорно, звинувачуючи їх у всіх своїх бідах (мол платять мало, халтур немає, в кабаках зарплата маленька, ціни нахалтури збивають і т. п. ..). От цього мені не ясно... або не зовсім... Якщо мене мають замовити на банкет то мене замовлять не зважаючи на 10-тьох "живих" чи "мертвих" конкурентів котрі поперед мене скачуть у очі зі своїми "послугами". А якщо замовники вирішили таки мене не замовляти на банкет то чого мені "вискакувати з штанів" стараючись за будь що взяти той заказ... |
okmistress | 26 Квітня 2013, о 13:33 |
Користувач |
Та все тут ясно.Не буде покращення для музикантів доти,поки люди не стануть заможнішими. |
Віталік Вус | 26 Квітня 2013, о 16:22 |
Користувач |
okmistress,а стануть люди заможнішими і-ГОПА!-відразу всі лабухи без візи і черги потраплять в рай на землі,"пакращєння" же!"Святая наивность"(с)...Хоча зерно істини тут десь є,бо музиканти також люди,відповідно і вони мали б стати заможніші,але насправді то є конкретна утопія,крутіше комунізму.Не правда? |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти