MIXO Harand | 21 Лютого 2013, о 15:15 |
---|---|
Користувач |
пропонують на вибір 3 штуки- Show SEQ-2231 behringer FBQ-3102 |
all-911 | 22 Лютого 2013, о 11:16 |
Користувач |
из этих троих моделей я долго роботал на Алесис и Беринджер,так вот моё мнение Алесис получше будет,так как на выходе нет рабочего шума и частотку получше строит.а Беринджер даёт розовый шумок! Шоу мастер вообщебы на него не смотрел,ну это моё мнение,что скажут коллеги!!!! |
MIXO Harand | 22 Лютого 2013, о 15:17 |
Користувач |
дякую!візьму до уваги! |
schumi | 23 Лютого 2013, о 11:47 |
Користувач |
В райдерах після всіх перерахованих брендів стоїть надпис " В МЕРЕЖУ НЕ ВКЛЮЧАТИ"...... :) Всі три практично одного рівня Алесіс цей кажись купу років має вже і якщо не помиляюсь знятий з виробництва - одже потенційний ГЕМОР через деякий час. Show - як на мене повний ширпотреб. behringer звучить не ахті, зато зручна система визначення зворотнього звязку. Хоча на надійність та звучання БЕГРА, в мене особисто - АЛЕРГІЯ..... :)
|
MIXO Harand | 23 Лютого 2013, о 12:46 |
Користувач |
та принципі я так і думав,але тут такий варіант як кажуть,дарованому коню-в зуби не дивляться....тому б хотілось вибрати вже щось з того понадійніше))) |
schumi | 23 Лютого 2013, о 16:03 |
Користувач |
Навіть "при алергії" напевне віддав би голос за Бехра
|
Senyutovych | 24 Лютого 2013, о 21:37 |
Користувач |
Шукайте Ashly, DBX з доросліших моделей або Peavey бо це що вам пропотують вам звуку не покращать. Ну а якщо дарують то беріть всі три |
MIXO Harand | 24 Лютого 2013, о 21:53 |
Користувач |
та я сам прихильник dbx але уви є такі як є)) дякую за пораду! мож і дійсно назбираю грошенят і щось візьму покраще... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти