Ihorves | 8 Березня 2013, о 19:22 |
---|---|
Користувач |
Підкажіть будь-ласка яка демпферна педаль підійде для Korg PA 80/50, крім Korg DS-1H. |
Yulianovich | 8 Березня 2013, о 21:28 |
Користувач |
Будь-яка. Вони є двох видів - на замикання і на розмикання. Яка в Коргу не знаю. Купіть будь-яку універсальну - там є перемикач і буде щастя! Візуально і тактильно я не бачу різниці міє брендовими і ноунеймами. Старі, справжні японські, такой расові, а сучасні всі "чайна-таун". DS1H напівдемферна, для дорослих Коргів. В РА-50/80 вона буде працювати як звичайна демферна. |
Магазин "ВІВО" | 9 Березня 2013, о 13:36 |
Користувач |
Тільки Korg DS-1H... http://vivo.lviv.ua/index.php?route=product/product&keyword=ds1&product_id=10803 |
Yulianovich | 9 Березня 2013, о 15:34 |
Користувач |
Магазин Віво, дуже вже безапеляційно. Поясніть тоді - а що в тій Korg DS-1H є такого, що неможливо її замінити на аналогічну від інших виробників? |
Магазин "ВІВО" | 9 Березня 2013, о 15:52 |
Користувач |
Не знаю будови Korg DS-1H.але я перепробував близько пяти педалей інших виробників і жодна не підійшла до Korg PA-50, Korg PA-80... |
Yulianovich | 9 Березня 2013, о 17:57 |
Користувач |
А тестером в магазинах тепер не вміють користуватись? |
Ihorves | 9 Березня 2013, о 19:59 |
Користувач |
В мене також є педаль M-Audio з переключателем полярності, вона з Коргом не працює. Крім неї я перепробував ще 3 педалі. Результат був аналогічним. |
unclehaphap | 9 Березня 2013, о 20:27 |
Користувач |
Як саме не підійшла? Некоректно працює, взагалі не працює? |
Ihorves | 9 Березня 2013, о 20:37 |
Користувач |
Взагалі жодна не працювала при жодних положеннях кнопки полярності. |
Yulianovich | 9 Березня 2013, о 20:38 |
Користувач |
Ihorves, педаль це самий примітивний пристрій. Він працює на розмикання, або закорочення електричного кола. Все! Ніякої полярності там нема. Так як нема полярності в кнопці до електричного дзвоника. Найпростіший спосіб перевірки це джек і кавалок дроту. Встромляєте його в відповідне гніздо інструменту і перевіряєте чи будуть зміни при замиканні, чи розмиканні. Все. Це питання рівню 2Х2, не більше. В Ямасі та Роланді педаль сустейну працює на розмикання. Корга в мене нема, так що не підкажу. Korg DS-1H в Вашому вападку купляти мало сенсу, бо будете переплачувати. Цей девайс для інструментів які мають функцію напівдемпферу. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти