Edik_2009 | 14 Березня 2013, о 17:46 |
---|---|
Користувач |
Привіт всім!Шановні форумчани,порадьте,чи варто використовувати дані динаміки в басовій колонці прямого випромінення в діапазоні 45-125Hz?
ПАРАМЕТРЫ |
Yulianovich | 14 Березня 2013, о 19:59 |
Користувач |
Ні. Бумкати буде, але це явно не басгітарний динамік. Зайдіть на сайт виробника, там все розписано. Кабінет з 15" переважно йде додатком до кабінету: 2х12"/2х10"/4х10". Хороші Eminence Legend BP102. Йдуть в каби до багатьох провідних виробників: Use the Eminence Legend BP102 as a direct replacement speaker in the Ampeg SVT-810E, the Kustom Groove 4120, the Gallien-Krueger 4120 SBX, the Ashdown MAG 410T & MAG810T, and the Basson B410B speaker cabinets. Eminence recommends the Legend BP102 as a direct replacement in the Kustom Groove 310C, the Ampeg BA210SP, the Peavey Bam 210 combo amps. Наш басист має кабінет на двох Легендах. Чудовий саунд.
|
Edik_2009 | 14 Березня 2013, о 22:18 |
Користувач |
Дякую!Хоча в топі вони видають досить непоганий низ...
|
Yulianovich | 14 Березня 2013, о 22:41 |
Користувач |
В топи йдуть динаміки з якомога кращою (рівнішою) АЧХ. (Правильні))). Знову ж в гітарні і басові комбіки і кабінети підбираються динаміки з задертою серединою, "горбатою АЧХ". (Неправильні))). Звучання в них всіх різне і заточено під уподобання музикантів, стилі музики, звуковидобування і т.ін. Для прикладу пропоную оглянути ролик з порівняльним оглядом найкращих гітарних динаміків: http://www.youtube.com/watch?v=jWK0sa7tlfI Це одні з найпопулярніших і найкращих динаміків. Але бачите як різниться їх звучання? Так що наявність відтворення низьких частот цією Каппою ще не говорить що це "правильне" відтворення звуку бас-гітари. Хоча якихось особливих канонів не існує. В свій час Фендер виробляв культовий підсилювач Bassman, який з однаковим успіхом використовували і гітаристи, і басисти. Подібна історія з підсилювачем Marshall SuperBass, на якому грали гітарюги. Хоча в тій серії для них був Marshall SuperLead. Я до того що строгих канонів нема. Хоча мушу розчарувати тих, хто включає гітару, чи бас в лінію, в мікшер - такий звук далекий від загальноприйнятого. Так, бліда імітація... Якщо не сказати жорсткіше. |
Edik_2009 | 14 Березня 2013, о 23:06 |
Користувач |
Послухав-згодний!Шкода що при виборі акустики чи динаміків немає такої змоги порівняння.А щоб ви Ігоре порадили на низ саме через мікшер?Мене цікавить саме лінійний варіант відтворення звуку. |
I57 | 14 Березня 2013, о 23:15 |
Користувач |
Преамп. |
Edik_2009 | 15 Березня 2013, о 20:17 |
Користувач |
Преамп...?Для студійного запису-да,для дуууууже дорогого апарату. з необмеженим бюджетом-згоден,а для халтурного варіанта...?Мене цікавить чи будуть дані динаміки звучати в низькочастотному діапазоні не гірше чим припустим
M1534 MAG НЧ динамик |
Семен | 17 Березня 2013, о 09:44 |
Користувач |
Edik_2009, Вам потрібен бас кабінет чи сабвуфер? Думаю що все таки сабвуфер... |
Senyutovych | 17 Березня 2013, о 13:22 |
Користувач |
Eminence KAPPA PRO-15A маю такі динаміки на топах звучать дуже детально і прозоро, Але якщо потрібно більше басу то є Eminence KAPPA PRO-15LFA
|
Yulianovich | 17 Березня 2013, о 19:11 |
Користувач |
Басові преампи не конче дорогі. В BBE і в інших є недорогі моделі. Едік 2009, басова колонка, це басова колонка. Сабвуфер це сабвуфер. Повнодіапазонна АС, це знову таки інше. Треба чітко вказувати що цікавить. Для цього існують загальновідомі терміни. Про це я вже складав тему: http://www.minus.lviv.ua/forum/thread/4229/ Але бачу що хтось про образи, а йому про гарбузи. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти