Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Акустичні і мікрофонні кабеля"MOGAMI"
Акустичні і мікрофонні кабеля"MOGAMI"

Різниця в кабелях, звичайно є. Інше питання наскільки вона замітна на вашому апараті. А я впевнений, що на не студійному висококласному обладнанні, а на реальному концертному апараті, при сліпому тесті ви різниці не почуєте.

Петровіч, а що під тим посиланням? Розповіді людей які стверджують що в звичайні кабелі звук гірший і що через "Клоц" вже не можуть співати. Я розумію справедливі вимоги до комутації при студійній роботі. Так, тим йде боротьба з шумом, з наводками, з втратою частот. А в лайві що там дуже почуєш? Я написав в тому в тому топіку що існує маса акустично проблемних залів в яких думаєш як би все звучало. З тих залів, в яких я працював, більшість має посередню, або погану акустику. Тут думаєш як відстроїти тракт і розташувати АС щоб був більш-менш нормальний звук. Відповідь одного з власників "чудо-кабелів" була що в нього в цьому плані жодних проблем нема і все звучить чудово. Мабудь через Могамі чи Монстер нічого не підфонює і не підгуджує. Я музикою займаюсь давно і зауважив одну річ - хто не може себе проявити як добрий музикант, то купує як не дорогий мікрофон, то дорогий інструмент, чи апаратуру. Прислів'я: "Не имей Амати, а умей лабати!" якнайкраще підходить на відповідь у цій темі. Панове, краще працювати над підвищенням своєї майстерності, це почують всі, а от "чудо-кабелі"... В хай-ендників поширене це сектанське явище. Грошики на них збивають непогані. Тепер йде створення "клубу за інтересами" і в лабухів. Ну-ну... 

Інше питання наскільки вона замітна на вашому апараті.    Замітна суттєво як на мікрофонах  так і на синтизаторах.  Все звучить чітко, виразно, збалансовано.  IMHO (Могамі в руках не тримав і не чув)  Раджу потримати і послухати...  Ще раз уважно почитайте http://forum.plus-msk.ru/showthread.php?t=139793&page=16 бо складається враження (немаючи того кабеля), що  ви більше знаєте за людей, які цим кабелем користуються. 

Петровіч, те що я знаю, то вже знаю. Ніколи не вважав що знаю все, тому дуже часто звертаюсь за порадами до авторитетних мені людей. Підсиленням звуку почав займатись 40 років тому. І зв'язаний з цим питанням ціле життя. Контактую з багатьма досвідченими музикантами і звукорежисерами. Ніхто з них в лайві не використовує таку дорожезну комутацію. Нема жодного сенсу. Це все мені нагадує рекламу різних "чудо-каструльок" і інших див побутової техніки з ТВ-шопів. Нічого нового не відбувається. Музиканти, як творчі люди, завжди шукають неординарності різними способами. Хто купує дорогий інструмент, хто використовує різноманітні "покращувачі". Звісно це від нудьги, бо щось змінити в монотонному процесі співу під одні і ті ж фонограми важко.  Щодо чіткості, виразності і збалансованості, то потрібно шукати вирішення в відровідності аранжування, не накладати тембрально подібні інструменти один на другого, працювати над звуковидобуттям і нюансами виконання. Якщо синтезатори дешеві, барабани та гітари учнівського, а не професійного рівню, співак не володіє технікою і прийомами співу , то жоден кабель не врятує. Я не з тих людей які вірять що борщ зварений в каструлі "Цептер" чимось смачніший. Їхня реклама, епітети чимось схожі на "охи" і "ахи" навколо "диво-кабелів".

Петровіч! Я достатньо добре знаю фізику та електротехніку (а ще і диплом десь є), крім того звуком займаюсь понад 20 років, в тому числі займався озвученням великих заходів (максимально 42 000 чоловік, стадіон у Санкт-Петербурзі),  тому давно не вірю в "чудотворний ефект" чудо-кабелів.

PETROWYCH   

Цілком з вами згоден , хоч  в мене і не  має диплома фізика-ядерщика і весілля грав всього-на -всього   чоловік на 700 (максимум ) , але в мене є  ШНУРИ   monster і сотні  дві метрів  різноманітного клотца і проела . І що архі важливо  - ЯКІСНА   ГаПаратура на якій можна достовірно  оцінити роботу   цих шнуриків...  а-а-а  забув смайлик

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти